جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
یکم از خوشی های مراقبت از نوزاد بگین دلخوش شیم برا ماها که نزدیک زایمانمونه🥴😂
بچه ها خیلی با هم متفاوتن بعضی نوزادا اینقدر خوش اخلاق و خواب آلو ن همش خوابن برای شیر هم به زور بیدار میشن. اونایی که میگن همه بچه ها مثل همن همشون همین مدلین دروغه ،همونقدری که یه بچه ای ممکنه اونقدر بدخواب و گریه ای باشه که نذاره یه شب راحت بخوابی بچه هایی هم هستن که اطرافیان از ترس اینکه قند بچه بیفته به زور با ضربه کف پاش و ...بیدارشون می کنن بسکه بچه خوش خواب و آرومه
یکم از خوشی های مراقبت از نوزاد بگین دلخوش شیم برا ماها که نزدیک زایمانمونه🥴😂
اونجایی که قلبت از خوشی وایمیسه و اشکات سرازیر میشه موقعی که بچه دنیا میاد بغلش میکنن صورتشو میزنن به صورتت😍😍😍😭😭😭واقعا توصیف حس و حال اون لحظه سخته🥺خییییلی حس قشنگیه. ایشالا به سلامتی زایمان کنی
مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
ببین میگن هرکسی دوست داره مشکلی که داره تو زندگی بقیه ببینه ببینه اونا هم این مشکل رو دارن واسه همین مامانای ما هیچوقت بهمون نمیگن بچه داری چقد سخت بوده 🤣
با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه چی میشه؟ یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته) آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه ؛ چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته و اگه این گزینه جواب نداد سایر توطئه های آمریکایی مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم و فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم انجام میشه تا مردم رو به خیابون بکشه اول برادرکشی و جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com
عزیزم کاملاااا طبیعیه من که ۲۰ سالم بود بچم دنیا اومد روزا و ماههای اول مثل جهنم بود برام هیچ کمکی نداشتم مادرم ومادرشوهرم که اصلاااا کمکم نکردن شوهرمم همش تحقیر و عذابم میداد من داشتم میمردم برای نیم ساعت خواب ، یه بار مادرشوهرم بااصرار اومد بهم گفت برو نیم ساعت بخواب من حواسم به بچه هست ببین انقدرررررر اون خوابه برام شیرین بود بعد ۱۰ سال لذتش یادم نرفته