2777
2789
عنوان

جایی که میشینیمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2722 بازدید | 145 پست
چقدر باحال بود نظرت تا به حال اینمدلی به شیطان نگا نکرده بودم خیلی جواب خوبیه به همچین ادمایی بدی به ...

باهر ملیت و قومیتی میشه انسان بود

ولی تعصب بیجا آدمارو از هم جدا میکنه

آمریکایی کره ای افغانی افریقایی ایرانی و....

اگر انسان باشن باید بهشون افتخار کرد

اگر نباشن باید توف بهشون انداخت

ولی خب ...

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم با همین حرفا و عنوان دارن اذیت میکنن. این حرف خودم نیست اگر بود که انقدر ناراحت نمیشدم. تو ...

یاد اون روزها افتادم. کرج حومه کرج - اصلا یه وضعی. درکت می کنم. اما دیگران نباید چیزی بگن. چون آدم توان مالی داشته باشه میاد تهران.

قشنگ کوچه به کوچه کرج و حومه رو می شناسم. یعنی یه جوری که اتباع باز خوبن. یه خانواده هایی که اکثر صدمه دیده و درگیر مواد و سرقت و زندان و ........ و کلا رتبه اول در بزه

عزیزم خوبه گفتم که اینارو دیگران بهم میگنا!!!! اصل قضیه و ولکردید چسبیدید به چی من خودم توضیحات کافی ...

آدمای عقب مونده مسخره میکنن

تو به انسانیت خودت افتخار کن و سعی کن خودتو بکشی بالا و بری یه منطقه ای ک دوست داری

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
ن گلم کورد نیستم ولی اصالت و غیرت و کوردا معنا میکنن پرچمشون بالاس❤️‍🔥

چه حرفتون زشته شما مثل اینکه توی استان های لر نشین نیومدی از روسری تا کوه های الکی تا رقص تا بزرگ زاده بودنشون تا بزرگ ها و افتخارات قوممون ثابت شدس الان من باید بگم بقیه اصالت ندارن و غیرت تو فلان چیزه خیر غیر توی امضامه😉

لُرم🔥بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

شما شیپور تجزیه طلبا نشو دفاع نمیخواد بکنیما ایرانی هستیم و هیچ برتری یا کمبودی نسبت به بقیه نداریم

من شیپور تجزیه طلبیم؟😐😐من اولین نفری بودم ک بهم برخورد و با استارتر برخورد کردم

خیلی ممنونم ازتون

من تا حالا با کرد ها برخوردی نداشتم و ذهنیت خیلی خوبی داشتم

ولی الان تو این تاپیک با خیلیا برخورد کردم واقعا متاسفم که اومدم اینجا چنین چیزی براتون نوشتم

از یه واو اضافه قیامت به پا کردین

....كه تو با مني هميشه.........🌱💫