2777
2789
عنوان

ینی بچه داری انقد سخت بوده من نمیدونستم⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 4740 بازدید | 169 پست
خودمم افسردگی گرفتم بعد زایمانوضعم خیلی بده اینم گریه می‌کنه دیگ دیوونه میشمدیروز دکتر برده بودمش حس ...

مآل منم شیر خشک میخوره باورت میشه بگم شانس من هر چی دکتر زنگ میزدیم جواب نمی‌داد ۳ تا دکتر بردیم آخر همون دکتر تونستم ببرم میخواستم، منم افسردگی گرفتم متاسفانه، از یه طرف دست تنها بودم اینم فشار پشت فشار ،اول ما هم قطره آلمانی واسه کولیک بود خریدیم دادیم بهتر نشد ،کلا بدون خیلی دکتر بردم آخر بردم این دکتر قطره بی بی کر داد گفت هر روز ۵ قطره ،هم راحت دسشویی کرد هم نفخ گرفت ازش خدا از دکتر راضی باشه ،حتما قنداق کن ،یا رو پا تکون بده یا مثل قدیمی ها ننو ببند میخوابه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منتظر چهل روز نباش ببرش دکتر بگو چشه حتما با دارو بهتر میشه اگه دکترش خوب نیست عوض کن 

افسردگیت به خاطر اذیتای بچست، بچه که خوب باشه حال تو هم بهتر میشه 

بچه ها معمولا کولیک یا رفلاکس دارن 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه میگن بعد چهلش درس میشه دو روز دیگ چهلش تموم میشه بدتر شده

راحتی که وجود نداره بعد مادر شدن... فقط از مرحله ای به مرحله بعد میری..من الان تو مرحله کلاس اول هستم🥲🫠

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

افسردگیت طبیعیه همه مامانا این دوران رو طی کردن من یادمه سر بچه اولم تا ۶ماهگیش خیلی سخت و طولانی گذشت چه روزها و شبهایی ک کارم گریه بود ولی بچه دومم چشم بهم زدم چندروز دیگه ۶ماهشه 

خدا بهت ببخشه ولی خیلی خیلی سخته. من دو تا دارم . هشت و چهار سال. چهارسالم مریضه. از دیشب سرفه میزنه ...

ایشالا سلامتی کاملشو ب دست بیاره و خدا حفظشون کنه

برا من انقد جیغ میزنه وسطش خسته میشه خوابش میبره

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
من الان دقیقا ت این حالتم همش ناشکری😔💔

عزیزم این ناشکری نیست

تو انسانی، میتونی با وجود عشق فرا‌وان به بچه ات مدام احساس خستگی، پشیمونی، کلافگی ‌و… داشته باشی

خودت رو سرزنش نکن

اگر میتونی از خانواده هاتون یا پرستار کمک بگیر و هر از گاهی به خودت استراحت بدن

حواست به تغذیه، کمبودهای ویتامینی و افسردگی بعد از زایمان هم باشه