2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چله حق شناس هم گرفتین؟

ن خیلی طولانیه ولی از ائمه مگه بالاتره؟از امام رضا بالاتره ک برای اولین بار رفتم حرمش و دست خالی اومدم؟گفتن اگ بار اولته دست رد ب سینت نمیزنه ولی زد دستش درد نکنه🙂

یازان بلع یازدی چاره ندی...
وسط حاجتم من گفتم برگرده و رابطمونباهم خوب پیش بره و درست شده باشه الان اومده ولی نمیدونم باز میخواد ...

چه خوب

انشاالله که درست میشه همه چی

چی شد که برگشت؟ خودش رفته بود؟

گدای در خانه حسینم❤
ن خیلی طولانیه ولی از ائمه مگه بالاتره؟از امام رضا بالاتره ک برای اولین بار رفتم حرمش و دست خالی اوم ...

منم ۱۰ ساله از امام رضا یه چیزی خواستم که هنوز حاجت نگرفتم ولی امید دارم بهشون هنوز.

چله ایت الله حق شناس هم چله زیارت عاشوراست چون از ایشون نقل شده به اسم ایشون میگن

گدای در خانه حسینم❤
چه خوبانشاالله که درست میشه همه چیچی شد که برگشت؟ خودش رفته بود؟

ممنونم انشالله 

امیدوارم خودتم هرچی از خدا میخوای همون بشه 

راستش چند وقت بود هی خوابشو میدیدم دیشب رفتم بهش پیام دادم ببینم حالش خوبه یا نه و بعد ک مطمئن شدم خدافظی کردم اما خودش تا امشب چند بار سعی کرد بحث رو ادامه بده

البته من سرد رفتار کردم مثلا برام مهم نیست 

بله خودش ۶ ماه پیش رفت

مرسی عزیزمدلیل مشخص داشت واسه کات؟

عشق من ی طرفه بود 

و نمیدونم به چه دلیل باهام وارد رابطه شد 

نه دلیل مشخصی نداشت به دروغ گفت حالم خوب نیس یه مشکلی برام پیش اومده میرم حالم ک خوب شد برمیگردم