2777
2789
عنوان

تولد چهل‌سالگی

495 بازدید | 57 پست

چند وقت پیش تولد چهل‌سالگیم بود!

همیشه دوست داشتم برای تولد چهل‌سالگیم یه شمع خوشگل عدد ۴۰ بگیرم و بذارمش رو یه کیک کوچولو و باهاش برای دل خودم عکس بگیرم و قابش کنم بذارم رو دیوار و هی نگاش کنم و هی بگم واییییی، با اینکه چهل سالمه، بازم خوشگلم 😁

ولی خودم تولدمو یادم رفت و البته خانواده‌م و همسرم سورپرایزم کردن و شد یه جشن تولد با یه کیک خوشگل، اما بدون شمع عدد ۴۰.

بعدش هم چند بار خواستم یه کیک و شمع ۴۰ بگیرم، اما همه‌ش خودم و بچه‌هام و همسرم پشت‌سر‌هم مریض شدیم و افتادیم گوشهٔ خونه ☹️😁

خلاصه که نشد به آرزوم دربارهٔ جشن تولد چهل‌سالگیم برسم ☹️😉

اما بچه‌ها، چهل‌سالگی از چیزی که فکر می‌کردم، خیلی بهتره. انگار اول جوونیه! جوونی‌ای که دیگه خامی و ناپختگی نداره، عشق و احساس‌های هیجانی نفرینی نداره. خشم و شادیت به‌اندازه‌س. هنوز جوونی، ولی اشتباه‌های جوون‌ها رو نداری. هنوز خوشگلی و هنوز تندرست و سالمی. چهل‌سالگی خیلی قشنگه بچه‌ها.

کیا هم‌سن‌وسال منن؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دارم به ۳۰ میرسم احساس پیری میکنم

نه عزیزم، من هنوز یادم میره چند سالمه و فکر میکنم دههٔ بیست زندگیم هستم. باورت میشه؟ این احساسو نداشته باش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نه عزیزم، من هنوز یادم میره چند سالمه و فکر میکنم دههٔ بیست زندگیم هستم. باورت میشه؟ این احساسو نداش ...

من تا قبل از ۲۶ سالگیم احساس یه دختر ۱۸ساله رو داشتم مخصوصا که خیلی بیبی‌فیس هستم ولی الان این احساس رو ندارم. ولی همچنان بیبی‌فیسم

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
نه عزیزم، من هنوز یادم میره چند سالمه و فکر میکنم دههٔ بیست زندگیم هستم. باورت میشه؟ این احساسو نداش ...

منم به امید خدا در حال نزدیک شدن به چهل هستم.

قبلا ازش می ترسیدم ولی الان احساس میکنم نقطه ی تعادل هست. به شوخی به دوستام میگم تازه مثل قورمه سبزی جا افتاده شدیم خوشمزه و جذاب و دوست داشتنی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.