2777
2789
عنوان

تولد چهل‌سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 57 پست
تازه درسو شروع کردم هی بهم میگن چرا از۱۸شروع نکردی!رنگ مو وزبان هم شروع کردم من تازه از ۲۸فهمیدم باخ ...

اصلا هم دیر نشده. احتمالا حالا بهتر از یه بچهٔ ۱۸ ساله هم درس میخونی و بیشتر قدر دوران تحصیلتو می‌دونی. به این چیزها فکر نکن. به خودت افتخار کن که داری بهترین کار ممکن برای خودت رو می‌کنی. 

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من ۱۹سالمهولی اصلا دوست ندارم ۲۰ساله بشم.چون حس بزرگ شدن رو دوست ندارمخدا حفظتون کنه

دختر قشنگم، سلامت باشی همیشه.

بزرگ شدن هم قشنگه عزیزم، ولی شما از الآنت لذت ببر و به این چیزها فعلا فکر نکن ♥️

فعلن ک اینطور نبوده امیدوارم من بعدچرخ گردون برامون بهتر باشه خیلی دوست داشتم دهه شصتی باشم

عزیز دلم...💔

همه چی برات بهتر میشه. دنیا اینجوری نمی‌مونه. هر سربالایی‌ای یه سراشیبی هم داره. 

عزیز دلم...💔همه چی برات بهتر میشه. دنیا اینجوری نمی‌مونه. هر سربالایی‌ای یه سراشیبی هم داره.

فعلن ک روآوردم ب قانون جذب وشکرگذاری حال دلم بهتره ب امید اینکه اتفاقات خوبی وجذب کنم