2777
2789
عنوان

تولد چهل‌سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 57 پست
حتی اگ هیچی نداشته باشی؟؟حتی اگ پول نداشته باشی صفر باشی؟؟حتی اگ معلوماتت از ی ۱۵ ساله هم کمتر باشه؟ ...

خب دیگه اینا تقصیر سن نیس ! این خودتی ک خودتو ارتقا ندادی ! نمیشه بشینی بخوری بخوابی . اونوقت پول و نحصیلات و معلومات از کجا اخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی اگ هیچی نداشته باشی؟؟حتی اگ پول نداشته باشی صفر باشی؟؟حتی اگ معلوماتت از ی ۱۵ ساله هم کمتر باشه؟ ...

بله. چون نمیدونی فردا چی در انتظارته. حالا که نمی‌دونیم، بهتره با امید روزهامونو بگذرونیم عزیز دلم. 

منم ممکنه همین فردا همه چیزمو از دست بدم. همه‌مون می‌دونیم که واقعا ممکنه. ولی بیا فکر کنیم آینده قراره بهتر بشه و دنیا قراره باهامون مهربون‌تر تا کنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

آفرین چه درست گفتی منم قبلا می ترسیدم الان میبینم با وجود ۴۰ سال سن از قبلم جوونترم با بچه هام بچگی میکنم کلا حال میکنم . 

راست میگه بچه ها اصلا نترسید😍

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
خیلی هم قشنگ نیست.۴۲سالمه.پراز آرزوهای نرسیده.وکم کم حس می کنی داری پیر میشی

هنوز کو تا پیری خواهر؟ 

آره خب همه آرزوهای نرسیده داریم. من گذاشتمشون کنار. مثل یه بار روی دوشم بودن. الان که رهاشون کردم، خیلی سبک‌ترم.

دهه شصتیا همینطورن معمولااکسیرجوانی دارن

نمیدونم واقعا اینطوریه یا نه ولی تو خانواده و فامیل ما دهه شصتی زیاده و واقعا همه جوون میزنیم حتی نیاز به بوتاکس هم نداریم...از نظر روحیه هم با وجود مشکلاتی که کم و بیش داریم خیلی خوب هستیم...از اینکه تو جلسه اولیا و مربیان دخترم از همه مادرا از نظر سنی بالا تر هستم ولی همه فکر میکردن از اونا کوچکترم و این خودش یه مزیت هست...

من قبل کرونا تولد 40سالگی برای همسرم گرفتم. باتمام دوستای بچگی وهمکاراش. کلی بهش خوش گذشت. ولی از40س ...

بهت قول میدم قشنگ‌تر و سالم‌تر میشی.

نمیدونم واقعا اینطوریه یا نه ولی تو خانواده و فامیل ما دهه شصتی زیاده و واقعا همه جوون میزنیم حتی نی ...

بعله درسته منم ت آشناهاواقوام دیدن خیلی جوان ترازسنشون بنظرمیرسن اصلن بهشون نمیادبعضابچه دهه هشتادی داشته باشن کاملابیبی فیسن منم ازکودکی نسل شماوهمه دهه شصیتارودوس داشتم یادم هس من کوچیک بودم اوناحوان بودن یاددانشجومن اکثراروشون کراش میزدم یامیرفتم سمتشون بشینم باصحبت کنم خیلی حس خوبی ب دهه شصتیا دارم عشق خیلی پاک واصیل تری هم دارن زنده باشین