2777
2789
عنوان

شده از ازدواج تون پشیمون شده باشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 149 پست
وقتی خانوادها راضی نیستن اگر این ازدواج صورت بگیره بعدش کلی تنش داری

اره میدونم برای همین منتظر یه معجزه ام

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اره بچه داریم ولی خیلیییییییییی پشیمونم هرروز میگم عجب اشتباهی کردم بخصوص ازش بجه هم اوردم

یه سوال الان دوسش داری؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرت پسره چه ویژگی داشته باشه فراموشش کنم؟نمیدونم رو حرف مامانم حساب برم یا ن چون بابای خودمم همچین ...

اگر طرف مقابل دروغگو باشه آدم دروغگو راحت همسرشو که نه همه رو می پیچونه 

کسی که شکاکه یا پارانوئید داره جوری که به مادر خودشم شک داره 

مردی که سروگوشش می‌جنبه و به قول خودش زیادی اجتماعیه

آدم معتاد و بددهن

اینا رو اگه مردی داشت دیگه هیچی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
چی بگم مامانم یکم هم زود ب دل میگیره پسره برادر زادشهخیلی سال بود همو ندیده بودیم یعنی من ک کلا یه ب ...

چقد رفتار مامانت مث مامان منه 

اگه اینجوریه مدام امتحانش کن چون موضوعی نیست ساده ازش رد شد اونم تو این جامعه ای که خیلی راحت باهاش برخورد میکنم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
همسر من تمام اینارو داشت اما من هنوزم دوسش دارم

😅امان از زنی که عاشق بشه ای جانم

اگر طرف مقابل دروغگو باشه آدم دروغگو راحت همسرشو که نه همه رو می پیچونه کسی که شکاکه یا پارانوئید دا ...

ببین من خیلی نتونستم باهاش چت داشته باشم در حد چن ماه اونم ک زیاد نشد.

حسود هست ینی اینکه با پسری بحرفم اینا یکم زود دلخور میشه تا جاییکه یادمه.

فکرنکنم حساس باشه ب پوشش اینا ب گفته خودش البته من خودم ب پوشش حساسم.

تو چن تا موارد مث تتو و پوشش باهم اختلاف داشتیم ولی براش مهم نیست چطور بپوشم فقط اینکه اون باشه پیش من خیلی براش مهم بود..

شکاک فکرنکنم چون همچین اخلاقی نداشت 

بنظرم خیلی با ذوق بود حتی گربه و جوجه هم داشت ازشون عکس میداد بهم

یکی دوبار ناراحتم کرد ولی بعدش عذرخواهی.

چن بار هم دعوامون شد و احساس می‌کردم یه اتفاق بدی افتاده 

و اما احساس میکنم خیلی ب حرف مامانش باشه 

اصلا نمیتونم بفهمم این پسر اصلا منو میخواد یا نه 

آیا میتونه زندگی درست کنه یا ن

فکرکنم کار هم میکنه کارش ثابت نیس ولی خبر دارم..

اجتماعی نبود فقط من میکشوندمش تو گروه بعد چت می‌کرد بیشتر درون‌گرا میزد ولی با دوستاش هم بیرون میرفت..

یه وقتایی اره مثلا دلم میسوزه براش یا کارایی رو میام انجام میدم که اون دوست داره ولی در کل پشیمونم ...

دعا میکنم زندگیتون خوب بشه ان‌شالله خدا جوابگوی دعاهامون باشه

نه چه وقتی؟ دقیقا از همون چند سال پیش دیگ ن وقت میزاره ن حرف خاصی نمیزنه اکثرا دعوا و داد و بیداد

دقیقا از موقع عقد شروع شد؟

تو فامیل کسی بود ک باهاتون جور نباشه؟

بزرگترین اشتباه زندگیم انتخاب این آدم بوده

برگردم عقب قطعا ازدواج میکنم ولی نه با این آدم

جالبه که برای داشتنتش چه کارها که نکردم

ولی الان تنها آرزوی زندگیم اینه که از زندگی من و دخترم حذف بشه(الهی آمین)