2777
2789
عنوان

شده از ازدواج تون پشیمون شده باشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 199 پست

با عقل و منطقت انتخاب کنی تا حدودی میشه گفت پشیمون نمیشی،،،،هر چند ازدواج هندونه در بسته هست.

من راضیم البته ازدواج دوممه منم یه بار اشتباه کردم،،،،زندگی همینه به نظرم ما با اشتباهاتمون به پختگی می رسیم هر چند باید خیلیییی دقت کرد.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با عقل و منطقت انتخاب کنی تا حدودی میشه گفت پشیمون نمیشی،،،،هر چند ازدواج هندونه در بسته هست.من راضی ...

ببخشید سر جدایتون ناراحت و افسرده هم شدین یا نه براتون راحت بود 

چقد رفتار مامانت مث مامان منه اگه اینجوریه مدام امتحانش کن چون موضوعی نیست ساده ازش رد شد اونم تو ای ...

چطور امتحانش کنم؟

من راستش قبلا یه خواب دیدم همو موقعی ک باهاش چت میکردم بهم گفتن باهاش حرف نزن

این نداها اکثرا درست درمیان بعد حرف نزدم 

بعد چندین بار خوابشو دیدم اواخر خواب دیدم ب مامانم میگفتم اونیکه تو فکرمیکنی نیست 

و حتی تو یه خواب احساس می‌کردم قراره ازدواج کنیم

سعی میکنم بیشتر از داییم بگم یادشون بیوفته

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بزرگترین اشتباه زندگیم انتخاب این آدم بودهبرگردم عقب قطعا ازدواج میکنم ولی نه با این آدمجالبه که برا ...

خدا زندگی همه رو سرشار از برکت و شادی کنه و همچنین شما و دخترتون

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

عزیزم کاش شما تو این سن اصلا به ازدواج فکر هم نکنیبزرگ‌ترین اشتباهه

ب ازدواج فکرنمیکنم 

سعی میکنم ب همه چیزا فکرکنم 

راستش اینکه یکیو دوس داشته باشم بهم امید ب زندگی میده 

چندین ساله اینطوری زندگی میکنم

با عقل و منطقت انتخاب کنی تا حدودی میشه گفت پشیمون نمیشی،،،،هر چند ازدواج هندونه در بسته هست.من راضی ...

درسته سعی میکنم عقل و منطق هم در نظر بگیرم برای همین دو دلم ..

ولی بازم نمیشه گفت کی خوشبخت میشه و با چی 

با عقل یا با عشق؟

خواب دیدم ازدواج کردم ولی بازم ب فکرشم با دوتا بچه

منم این ترسا دارم.. اطرافمم اکثرا طلاق گرفتن.. براهمین مجردی روترجیح میدم

درسته منم اگه عاشق کسی نباشم مجرد میمونم

ببخشید سر جدایتون ناراحت و افسرده هم شدین یا نه براتون راحت بود

چرا ناراحت شدم با این که خودم خواستم تموم بشه خودم درخواست طلاق داده بودم بلاخره آدمی زاد حتی به آدم اشتباه و زندگی اشتباه هم عادت می کنه یا افسوس می خوره چرا چند سال از عمرش رو اشتباه گذرونده اما بعد ۶ـ۷ ماه به روال عادی برگشتم.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

چرا ناراحت شدم با این که خودم خواستم تموم بشه خودم درخواست طلاق داده بودم بلاخره آدمی زاد حتی به آدم ...

یه سوال چی باعث شد ک دیگه نتونید ببخشیدش؟

چرا ناراحت شدم با این که خودم خواستم تموم بشه خودم درخواست طلاق داده بودم بلاخره آدمی زاد حتی به آدم ...

خدا رو شک که الان حالتون خوبه 

من در حال جدایی هستم حالم بده افسردگی گرفتم 

یه سوال چی باعث شد ک دیگه نتونید ببخشیدش؟

بحث بخشش نبود همسر سابقم از خیلی لحاظا آدم خوب و مناسبی برای زندگی بود خوبیای زیادی داشت وفادار و متعهد بود...دست و دل باز بود...دست بزن نداشت...بددهن نبود...اعتیاد نداشت و...

اما آدم زندگی من هم نبود فرهنگامون متفاوت بود...و یه مشکل دیگه هم داشت ترس از دست دادن و نارو خوردن از اطرافیان داشت شدیداً من این اخلاق رو نمی تونستم درک کنم...اون انتظار درک شدن داشت ولی من اینو یه ایراد می دونستم دوست نداشتم عمرم بگذره بابت ایراد اون.

بحث بخشش نبود همسر سابقم از خیلی لحاظا آدم خوب و مناسبی برای زندگی بود خوبیای زیادی داشت وفادار و مت ...

اها 

ان‌شالله اینبار زندگی ک دوس دارید داشته باشید عزیزم آرزوی خوشی دارم براتون🤍