2777
2789
عنوان

شده از ازدواج تون پشیمون شده باشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 199 پست
آره مثل سگ پشیمونم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم خیلی خسته ام از زندگی

چرا عزیزم مشکل چی بوده

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برمیگشتم عقب هرگز ازدواج نمیکردم.و اما در مورد تو هرگز عاشق کسی نشو درست انتخاب کن عاقلانه شرایط خود ...

درسته 

ممنون از نصیحتت

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

مجرد میموندم خیلی بهتر بود حداقل میگفتم شوهر ندارم و تنهام الان با بچه و شوهر تنهام عصبی پرخاشگر افس ...

پس شوهرتون حمایتگر نیستن

ده بارم برمیگشتم ب قبل بازم باهاش ازدواج میکردم.حتی تو مشکلات بحث یا دعوا هیجوقت از انتخابم پشیمون ن ...

شاه کلید و انگیزه رابطه، که فک میکنم من گم کردم و ندارم، هر جوره و به هر راهی میرم مچ نمیشم با خواستگار، شاید چون به دلم نیس 

ولی فهمیدم که به دل نشستن واقعا مهمه، فقط این نیس که ی آدم خوب سر راه آدم بیاد باید بخوایش وگرنه نمیشه که نمیشه هر کاری میکنی باز انگار لنگه ی جای کار... 

یوقتایی ادم همچین فکری رو میکنه دیگه

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد یکسالگی پسرم قند عسلم💙🧿من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

یوقتایی ادم همچین فکری رو میکنه دیگه

امیدوارم اون زمان همچین پشیمونی نداشته باشم

اگ برگردم ب عقب(با کسی ازدواج میکنم که هم سطح خودم باشه)تا امروز پول رو مهم نمیدنشتم میگفتم عشق باشه پول مهم نیست

تمام داراییمو دادم واسه همسرم حتی پول عقد هم نداشت خودم حسابش کردم  پول عروسی وسایل همه چی حتی نزاشتم لباس مجردیاشم بیاره (خانوادش هیچ ب هیچ مث مهمون اومدن رفتن))

الااااان فهمیدم ک گوه خوردم واقعا راست میگن باید با همسطح ازپواج کنی

خداشاهده جرعت نمیکنم چیزی بهش بگم چون تا حرف میزنی میگ عه منت میزاری عه منت اوه منت باع منت!!! میگم فرش کثبف نکن با کفش نیا رو این فرش صاحب مرده!!! میگه عه داری منت فرش خریدنت میزاری سرم!!!!!

هردیقه انتظار داره از خانوادم پول بگیرم با زبون بی ربونی ازم انتظار ماشین۲ملیاردی داره چرا چون برا داداشم ماشین ۲ملیاردی خریدن که وظیفشونه پذر باید برای بچش پول خرج کنه بله برا منم ماشین۱تومنی داده بودن که ریختم تو خونه ی اقای بی پدر

همش مقصر گشادی پدرشع حدقل هزارتومن ارث بزاش ندارع

اینا ب درک

واقعا سخته

انتظاراش خیلی بالاس

ولی دوسش دارم

ووو حتما حتما حتما  راجب تک ب تک افرلد خانواده طرف تحقیق میکردم  چون خیلی تاثیرداره

خاهرای شوهرم همشون طلاقی و رو زندگیم تاثیر زیاد داشتن طلاقشون

اگ برگردم ب عقب(با کسی ازدواج میکنم که هم سطح خودم باشه)تا امروز پول رو مهم نمیدنشتم میگفتم عشق باشه ...

اره منم ب این فکرمیکنم ک از پول خودمون همه چی خرج نکنیم برا شوهر 

چون انتظارات هم بالا میره و کلا کار کردن از سرشون میره و ..

حق میدم

یه سری چیزای کلی وجود داره 

اینکه زندگی همیشه بر وفق مراد نیست و طبیعتش اینه یه روزایی خوب که خیلی احساس خوشبختی میکنید یه روزایی بد که احساس میکنید بدبخت ترین آدم دنیا هستید و همه کارایی که کردید تا الان اشتباه بوده، 

هیچوقت هم هیچ چیز صددرصدی موافق خواسته های شما نیست، زندگی. حقیقی یکم خشن تر از تصورات ماست، باید یکم از رویا پردازیا دست برداشت واقعیتا رو دید، مشکلاتو دید و حل کرد، ممکنه یکی بیاد که صد در صد مطابق چیزی که توی رویاتون بود نیست، اگه پنجاه درصد شبیه اونی بود که میخاستید کافیه، بقیه اش رو باید بسازید و مشکلات رو حل کنید، زندگی واقعی همینه! بقیه هم همین کارو میکنن!

یه سری چیزای کلی وجود داره اینکه زندگی همیشه بر وفق مراد نیست و طبیعتش اینه یه روزایی خوب که خیلی اح ...

درسته ولی بعضی وقتا والدین نمی‌خوان قبول کنن ک کسی نمیتونه کاملا خوب باشه 

همیشه انتظار بهترین هارو دارن چه از خود طرف چه از خانوادش

درسته ولی بعضی وقتا والدین نمی‌خوان قبول کنن ک کسی نمیتونه کاملا خوب باشه همیشه انتظار بهترین هارو د ...

خب والدین همیشه بهترینا رو واس بچشون میخان، شاید بعضی اوقات سخت گیری غیرمنطقی داشته باشن از شدت علاقشون! خیلی از والدین ما دنبال کمبودها و آرزوهاشون توی ما و زندگی ما هستن! بنظرم پسری که میاد خواستگاری، اول از پول و چیزای دیگه اش، حتما باید اخلاقش، جنم کارش، مرد بودن از لحاظ معرفتش و غیرت داشتنش نسبت به زن و زندگی، خودساخته بودنشو مدنظر قرار بدی، این آدم هر چیز دیگه نداشته باشه میتونه به دست بیاره و شمارو خوشبخت کنه