2777
2789

تا حالا شده از جمعی بدتون بیاد توش فقط بهتون تیکه بندازن ولی چون به بچه تون خیلی خوش میگذره مجبور به رفتن بشید؟اصلا به نظرتون کار درستیه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جایی که بهم تیکه بندازن به بچم هم خوش بگذره نمیرم 

هزار جای دیگه هست که به بچم خیلی خوش بگذره 

چرا شأن خودمو بیارم پایین

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

اره رفتم...البته بچم شوهرم بود😐🤕 مث بچه هاس میخواستم شب یلدا بهش خوش بگذره بردمش

هم خرید،هم خونه پدرش تو ی جمع خیلی شلوغ

(با اینکه باردارم و حالم ب شدت بد بود با اون جمع هم اصلا حالم خوب نبود)

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

آره خیلی. بعضی از برادرشوهرها، خواهرم، با خانواده ی اینا به بچه هام خوش میگذره. میریم ولی در حد متعادل ، مختصر و مفید.

اگه دیگه از حد بگذره رفتارهای بدشون، ترجیحاً بچه هامو یه جور دیگه سرگرم میکنم تا بهونه نگیرن.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بچه ندارم 

ولی شده که همسرم دوست داشته تو جمع خانواده ش باشم ولی وقتی وارد جمعشون میشم هی تیکه میندازن چرند میگن و خیلی شلوغ میکنن و اعصابم میریزه بهم 

و دیگه قصد ندارم برم تو مهمونیاشون و به همسرم گفتم این موضوع رو و کاملا قبول داشت و مخالفت نکرد 

ولی بازم دلش میخواد رفت و امد کنیم 

اگر خیلی اعصابت خورد میشه نرو یه برنامه دیگه بریز که به بچه ت خوش بگذره

اون جمع چه نسبتی باهات دارن؟ حتما خیلی بهت نزدیکن که بچت بهش خوش میگذره، من باشم میرم و با تیکه جواب حرفاشون و میدم. البته اگه جمعی باشن که دوست نداشته باشن مت بینشون باشم و به خاطر همین بهم تیکه بندازن، ۴۰ بچه هم بهشون خوش بگذره نمیرم 

این جمعی که میگم مدام دعوتم میکنن عاشق بچم هستن بچمم عاشقشونه براش کادو های خیلی گرون میگیرن ولی تا ‌میرسم بهم تیکه میندازن البته با خنده منم جواب میدم ولی خیلی اضطراب میگیرم