2777
2789
عنوان

شده از ازدواج تون پشیمون شده باشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2467 بازدید | 207 پست
من اگه ب عقب برگردم کلا ازدواج نمیکنم. چه خوب بود یه ماشین زمان داشتیم و برمیگشتیم عقب

بخاطر مسئولیت زندگی؟

یا اخلاقش بد بود؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چطور فهمیدی؟

تو رابطهام حتی اذیت هم نمیکردن اذیت بودم

تو ازدواج سابقمم همین

تو ازدواج فعلیمم شوهرم گله

ولی اذیتم

پس من ادم ارتباط دونفره نیستم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

تو رابطهام حتی اذیت هم نمیکردن اذیت بودمتو ازدواج سابقمم همینتو ازدواج فعلیمم شوهرم گلهولی اذیتمپس م ...

اینجوریه ک حوصله کسی رو نداری!؟

من بعضی وقتا حتی برا خودم حوصله ندارم چ برسه حرفای یکی دیگه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اینجوریه ک حوصله کسی رو نداری!؟من بعضی وقتا حتی برا خودم حوصله ندارم چ برسه حرفای یکی دیگه

کلا نمتونم تحمل کنم دونفره رو

مسئولیتو

یا حتی اتفاقای احتمالیع بدد مثل خیانت اینارو

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

بخاطر مسئولیت زندگی؟یا اخلاقش بد بود؟

همه چی. محبت و علاقه یک طرفه از سمت من. اون  فکر میکنه همین که شکم ما رو سیر میکنه بزرگترین کار میکنه. اخلاقش صفر همش عصبیه

I'm like the moon,I shine even if I'm not perfect

کلا نمتونم تحمل کنم دونفره رومسئولیتویا حتی اتفاقای احتمالیع بدد مثل خیانت اینارو

دقیقا منم اعصابم نمی‌کشه میترسم بزنم طرف رو بکشم😂

منم کلا دلم میخاد آرامش داشته باشم

همه چی. محبت و علاقه یک طرفه از سمت من. اون فکر میکنه همین که شکم ما رو سیر میکنه بزرگترین کار میکن ...

درک میکنممم

خیلی سخته . 

اگ میخوای بدونی چی باعث میشه ادم کارش ب پشیمونی از ازدواج یا جدایی برسه یکیش پوله ببین پول همه چیز نیس ولی درحدی ک بتونی باخیال راحت و بدون عذاب وجدان چیزی بپوشی یا بخوری واقعا نیازه یکیش خانواده طرفه ک خیلیییی تاثیرگذاره چه ادمای عاشقی ک بخاطر دخالتهای خانواده ازهم جدا نشدن یکیش اخلاق طرفه خصوصیات اخلاقی هستن ک خیلی ب چشم نمیان واقعا برای مثال خودمن شوهرم ی رفتار بدی ک داره کم روعه درحدی ک یچیزی بخره بکارمون نیاد یا خراب باشه نمیتونه بره پس بده این واقعا بده اما تمام زندگی منو تحت تاثیر قرار نمیده ولی کسی که شکاکو بددل باشه لحظه لحظه عمرتو حرومت میکنه یا خساست بیش از حد یا...

اگ میخوای بدونی چی باعث میشه ادم کارش ب پشیمونی از ازدواج یا جدایی برسه یکیش پوله ببین پول همه چیز ن ...

دقیقا خیلی مهمه ک آدم رو داشته باشه برای بعضی چیزا 

حتی ممکنه یه عده آدم دخالت کنن و طرف چیزی نتونه بگه 

ولی خداروشکر من سعی میکنم رو داشته باشم تا حقم رو نخورن

دقیقا خیلی مهمه ک آدم رو داشته باشه برای بعضی چیزا حتی ممکنه یه عده آدم دخالت کنن و طرف چیزی نتونه ب ...

اره بخدا من خیلی جاها اذیت شدم مثلا دوساعت دنبال ی جایی میگردیم از کسی سوال نمیکنه نمیزاره منم سوال کنم حالا تازه خیلیییی بهتر شده نسبت ب چندسال پیش ولی بازم این رفتارش چیزی نیس ک من بخوام بابتش از ازدواج پشیمون بشم درسته ناراحت میشم ولی خب همیشگی نیس