2777
2789
عنوان

شده از ازدواج تون پشیمون شده باشید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 207 پست
متوجه نشدم 😐سن سن خودتو پرسیدم کی ۲۰سالشه؟!!

اها من خودم ۱۷ سالمه

عید میشم ۱۸

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

با این که هم تو زندگیم آزادم هم از نظر مالی و عاطفی بهم میرسه شوهرم...ولی اگه برمیگشتم عقب صدسال سیا ...

میشه بپرسم چرا

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا من خیلی جاها اذیت شدم مثلا دوساعت دنبال ی جایی میگردیم از کسی سوال نمیکنه نمیزاره منم سوال ...

میدونم چی میگی منم میشناسم همچین آدمی رو . کم رو خجالتی جرئت حرف زدن اینا نداره

ولی اگه باهاش حرف بزنی و یجورایی حمایت کنی بهتر میشه

شاه کلید و انگیزه رابطه، که فک میکنم من گم کردم و ندارم، هر جوره و به هر راهی میرم مچ نمیشم با خواست ...

دقیقا درسته.همه میگن تو رابطه پول مهمه ولی من میگم مهمترینش اینه ک آدم طرف مقابلشو دوس داشته باشه عاشقش باشه ب دلش بشینه.تو همه ی زندگیا ی سری سختیا هست ولی  خیلی بهتره آدم این سختیا و جیزای ک پیش میادو کنار کسی ک دوسش داره بگذرونه و حل کنه‌.وقتی عاشقش باشی انگیزه داری هدف داری تلاش میکنی.بحث مالیم باشه اون موقع آدم با انگیزه واسه زندگیش تلاش می‌کنه.من اوایل ازدواج سرکار میرفتم مجرد بودم ب زور بیدار میشدم صبح ولی بعد ازدواجم با ذوق بیدار میشدم میرفتم سرکار تلاش می‌کردم پیشرفت کنیم

میشه بپرسم چرا

خیانت.. مشکلات زندگی ک فقط با عهم و درک حل میشه ولی متاسفانه همسر من فقط تو پول و آزادی و محبت میبینه..

نمیدونم شاید من زیادی سخت میگیرم زندگیو ولی تاحالا خیلی پیش اومده ک گفتم کاااااش برگردم عقب و مجرد بمونم...با این ک هرکی زندگی منو از بیرون میبینه فک میکنه جقد خوشبختم ولی نیستم 😔

من متوجه نشدم نسبتتون روعروس عمت میشی؟ یا دایی؟

من مجردممم

آقا ببین اونیکه دوسش دارم پسر داییم هس مامان منم تنها عمه اونا میشه 

الان گرفتی چیشد؟

من مجردمممآقا ببین اونیکه دوسش دارم پسر داییم هس مامان منم تنها عمه اونا میشه الان گرفتی چیشد؟

بعدم ببین من خودم بابت خانواده خیلی اذیت شدم

ولی خب یه چیزی هم هست که خواهرشوهر من واقعا گستاخ و بی ادبه.

هیچ کسم حریفش نیست .در اصل انگار بی صاحبه

تازگیام افسار پاره کرده زنیکه زنجیری

اخه میگی زنداییت رو ندیدی تاحالاچجوری میشه که ندیده باشیش؟خود پسره چطوره؟ خوبه؟

خب ندیدم

حتی خود دایی و پسر داییم هم امسال دیدم فقط پسرداییم رک یه چن ماه زودتر از داییم دیدم

پس به نظر میاد رابطه ی خوبی نداریداگه قسمت همید انشالله خوشبخت بشید

اره بابا قضیه بدتر از ایناس

من از ۱۰۰ درصد فقط یه درصد امید دارم 

اونم فقط بخاطر اینکه از چند سال پیش حس خوبی ب ۱۷ سالگی داشتم و همش ب مامانم میگفتم تو این سن اتفاق خوبی برام میوفته 

همش از خودم میپرسم خدایا واقعا منو دست انداختی یا قراره خیری توش باشه؟!

بعدم ببین من خودم بابت خانواده خیلی اذیت شدمولی خب یه چیزی هم هست که خواهرشوهر من واقعا گستاخ و بی ا ...

بعضی از خواهر شوهرا خیلی بدن 

مث همون خواهر های بدکارن

ولی فکرکنم خواهرش آدم خوبی باشه