2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی درگیره میشه نظرتونو بگین مهمه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست
[QUOTE=365840093]خب عزیزم ابتدایی ترین چیز برای بچه دار شدن داشتن فضای کافی هست خب نیارید بچه دیگه [ ...

خي وقتي امكانات نداره نبايدم بياره

هدف از بچه داشتن چيه؟ اينكه بچه زندگي كنه راحت باشه نه كه فقط به دنيا بياد

به اندازه تواناییت بچه بیار،اگه امکانات نداری،نیار

امکانات از نظر شما فقط اتاق خوابه؟والا خونه و حیاطمون به حد کافی بزرگه فقط دوخواب هست

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خي وقتي امكانات نداره نبايدم بيارههدف از بچه داشتن چيه؟ اينكه بچه زندگي كنه راحت باشه نه كه فقط به د ...

راحتی بچه که فقط به اتاق خواب نیست منم 10تا بچه ندارم فعلا خدا بعد 5سال یه دختر داده 3سالشه دومین ندارم عزیزم تاحالام نداشتم بشه ولی بلاخره دخترم نمیخوام تنها بمونه فردا بزرگ شد گفت چرا خواهر برادر ندارم بنظرت بگم چون اتاق نداشتیم قانع میشه؟😐😐

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
امکانات از نظر شما فقط اتاق خوابه؟والا خونه و حیاطمون به حد کافی بزرگه فقط دوخواب هست

من نظرمو گفتم،خودت توش موندی که باید چیکار کنی،بچه دومو اگه میتونی توی حیاط بزرگ کن،اگه حیاط بنظرت کافیه

خب بچه شما چه گناهی کرده؟پسر رو نمیدونم ولی دختر واقعا فضای شخصی خودشو میخواد توی خونه

خب منم همون اول گفتم دخترم یه اتاق شخصی داره با تموم وسایل دخترونه😐

راحتی بچه که فقط به اتاق خواب نیست منم 10تا بچه ندارم فعلا خدا بعد 5سال یه دختر داده 3سالشه دومین ند ...

هرطور خودت صلاح ميدوني

اگر هدف شما از بچه دار شدن تنها بودن بچه ديگترنه كه من واقعا حرفي ندارم

[QUOTE=365841066]خب عزیزم از حیاط استفاده کنید یه اتاق بسازید [/QUOTاره فکر خوبیه ممنون

من نظرمو گفتم،خودت توش موندی که باید چیکار کنی،بچه دومو اگه میتونی توی حیاط بزرگ کن،اگه حیاط بنظرت ک ...

بچم رو دستم نمونده که تو حیاط بزرگش کنم مام تو کوچه نموندیم فقط خونمون دو خوابه شما ببخش به بزرگیت ...نظرتو وقتی آنقدر کوچیکه نده لطفا

خب عزیزدلللللپسر شما بدنیا بیاد دیگه اینجور نیست

من حامله نیستم که😂فقط برام سوال بود اگه این جوری بشه چی میشه...خیلی از دختر پسرا تو یه اتاق مشترکین مشکلم ندارن مشکل من اینه اتاق دخترم کوچیکه فقط برا خودش جا هست 

هرطور خودت صلاح ميدونياگر هدف شما از بچه دار شدن تنها بودن بچه ديگترنه كه من واقعا حرفي ندارم

شما هرجور دوست داشتی بچه دار شو و فقط برا راحتی خودت بچه بیار انشالله تو کاخ بزرگش میکنی ما وسعمون اینه دیگه ببخش

کاملاً مشخصه که کی سطح عقلش در چه حده!!!!!!!!!از دغدغت مشخصه

شما ها تو کاخ زندگی می‌کنی دغدغه ندارین شرمنده ما دغدغمون کوچیکه😊