2777
2789
عنوان

ذهنم خیلی درگیره میشه نظرتونو بگین مهمه برام

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=365841334][QUOTE=365841066]خب عزیزم از حیاط استفاده کنید یه اتاق بسازید [/QUOTاره فکر خوبیه

چه قشنگ ما میتونیم حیاط و کوچیک کنیم یه اتاق بچسبه به خونه فقط کلی کثیف کاری داره🥴

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
انشالا كه به سلامتي به دنيا بياد و بزرگ شهمحبت و عشق به بچه مهم تر از صدتا خونس

عزیزم من حامله نیستم که فقط سوال پرسیدم داشتم اتاق دخترم و مرتب میکردم یه لحظه فکر کردم گفتم بپرسم نمی‌دونم چرا این همه جبهه گرفتن ..یعنی کسی که دو تا اتاق خواب داره حق بچه دوم و نداره؟ بنظرم یکم غیر منطقی میاد وگرنه من خودم سر اولی آنقدر اذیت شدم دومی و محاله تا چند سال بزارم بشه 

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه