2777
2789
عنوان

وسواس دیوانه ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 55 پست
اره من میخورم اروم میشم برا انواع وسواس خوبن منو ایتقد شوهرم اذیت کرده همش پنهانکاری و خیانتشکاک شدم ...

عزیزم 💔😔ان شاالله بهتر باشی 

میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره واقعا نجس نیست.صد در صد باید بدونی که پاهات رو رو نجاست گذاشتی. تو همه چی همین جوره.قانون صد در ...

مثلا یه جا چند قطره خون ریخته باید چیکار کرد؟

یه چیز دیگه هم بگم ما احکام نجاست را هم درست بلد نیستیم.مثلا من نمیدونستم اگه آب به یه چیز نجس بپاشه و بعد برگرده به ما پاکه.فکر میکردم نجسه. مثلا آبی که تو دستشویی از شبر اب میپاشه به سنگ وبعد میپاشه به ما پاکه ولی ااگه عین نجاست عذر خواهی میکنم مدفوع هم باهاش بپاشه نجسه در غیر این صورت پاکه.البته با آفتابه چون کر نیست فرق داره ها

یه چیز دیگه هم بگم ما احکام نجاست را هم درست بلد نیستیم.مثلا من نمیدونستم اگه آب به یه چیز نجس بپاشه ...

ممنونم که گفتی منم نمی دونستم