2777
2789
عنوان

میخام به نوزادم شیرالاغ بودم

242 بازدید | 28 پست

قبلا گفتم بچم آلرژی داره سینه ش خس خس داره داره ۱۱ ماهش میشه ازیکی شنیدم شیرالاغ بدم بهش اما میترسم مسموم  یادیونه یایه چیزش نشه 

کسی به نوزادش داده  لطفا بگه منه مادر خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک متخصص هم هویج🙁

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

وای نه ندهههه

فامیل ما خودش خورد برای همون صداش هیچ اثری نکرد.

ولی به بچه نده.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

😑😑دکتر متخصص دارو. بعد شیر الاغ اخه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

شیر الاغ خاصیت زیادی داره ولی برای بچه نمی دونم میشه داد یانه فقط اگر گرفتی خوب بجوشون که میکروبش کشته بشه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

همچین کاری نکنید!

ببرید پیش پزشک 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

تو بچتو از نظر بعضی بیماریهای ژنتیکی چک‌کن ببین مشکل ندارن اگر نداشت بزار بعد از یک سالگی بده

اولش کم کم بده مثلا قاشق بعدش نصف استکان بعدش یه استکان 

اگر آلرژی داشته باشه متوجه میشی 

نه دیوانه نمیشه نگران نباش