2777
2789

شوهر خودم مورد اول رو داره یعنی پول داره و موقعیت شغلی خوب داره اما وفادار نی حداقل دلی چون دلش با یه نفر دیگه هست به نظرم و چون اون زن متاهل هست و شوهرش خیلی مریض هست و احتمالا بعد فوت شوهرش با هم رابطه برقرار میکنن پس وفادار نیست حالا چون من یه پسر ۴ ساله دارم و هم پولداره شوهرم هم موقعیت شغلی خوبی داره قرار گذاشتم با خودم جدا نشم شما جا من بودید کدوم براتون مهم بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من برام وفاداری مهمتره چون الانش هم نه پول داریم نه موقعیت شغلی آن چنانی !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من ایمان و سالم بودنش مهم بود، پول و موقعیت شغلی ام چندسال بعد ازدواج خدا داد 

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜