2777
2789

اره من کنکور ریاضی دادم

سعی کن تمرکزتان روی عربی و انگلیسی هم باشه

اگر هندسه زیاد قوی نیستی سعی کن فقط سوالایی ک صد درصد مطمئنی جواب بدی

فیزیک فرمولا خیلی کمکت نیکنه حتما حفظ کن همه رو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه میخوای موفق شی باید خیلییییی عالی بخونیش و دانشگاه خوب بیاری

خوب منظورم شریفه مثلا 

بقیه راحت قبول میشن اخرشم بیکاریه تو ۹۰ درصد 

ولی بچه های دانشگاه خوب زندگی  تضمین شده چه در ایران چه در خارج دارن

اگه میخوای موفق شی باید خیلییییی عالی بخونیش و دانشگاه خوب بیاریخوب منظورم شریفه مثلا بقیه راحت قبول ...

عالی هم بخونه  شریف بسختی قبول میشه 

بقیه دانشگاه ها هم براحتی نمیتونی قبول بشی 

عالی هم بخونه شریف بسختی قبول میشه بقیه دانشگاه ها هم براحتی نمیتونی قبول بشی

چرا بقیه به راحتی قبول میشن الان 

بین دوستای من سال پیس یه ادمایی رفتن مهندسی دانشگاهی مثب تبریز که من واقعا نگران اینده ی مهندسی کشور شدم😂😂

چرا بقیه به راحتی قبول میشن الان بین دوستای من سال پیس یه ادمایی رفتن مهندسی دانشگاهی مثب تبریز که م ...

منم پارسال دوستای پسرم  و پسرم و خیلی ها رو دیدم 

اصلا راحت نبود   شاید در مقابل تجربی راحت باشه  ولی در کل راحت نیست   اونم تبریز  حتما رتبه زیر  ۵ هزار بخواد نمیدونم  که آوردنش کار راحت نیست

منم پارسال دوستای پسرم و پسرم و خیلی ها رو دیدم اصلا راحت نبود شاید در مقابل تجربی راحت باشه ولی ...

اره زیر ۵ هزار میخواد 

ولی ما با ریاضیا تویه کلاس بودیم 

خیلیییی کمتر از ما درس میخونن از لحاظ سواد واقعا قابل مقایسه نبودن بعد خیلیم راحت رفتن سر رشته مورد علاقشون 

من امسال کنکور ریاضی دادم حالا انقدم ک میگن قبولی تو ریاضی راحته فلانع باید بگم ک اصلا اینجور نیست با رتبه ی سه رقمی تهش میتونی الزهرا تهران قبول شی برای دانشگاه های توپ و رشته ی خوب مثل شریف حتما باید رتبه ی دو رقمی بیاری ولی الان ک نهایی عا اضافه شده میتونی از اون طریق تراز بهتری کسب کنی