2777
2789
خب حداقل یه چیزی داره جلو این و اون سرت رو بالا بگیری الکی

نگاه آدما متفاوته از نظر من شوهر اینقدر چیز مهمی نیست که بشه بهش افتخار کرد یا نه 

این و اون ماهی یبار میبینم 

این منم که آب خوش از گلوم پایین نمیره 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شما دنبال ظاهری و برای مردم زندگی می‌کنی خودت سطح پایینی برای خودت ارزش قایل نیستیسرتو جلو بقیه بالا ...

ارزش قائلم این مرد حق نداره من رو کنار بزاره بره دنبال عشق و حالش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ظاهر برام مهمه همه حسرت زندگی و شوهرم رو میخورن

چ قد عجیبی .حسرت بخورن چ نفعی برات داره آخه پس آرامش دل و روحت چی میشه ؟ 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

عادت کردم بعد چه تضمینی هست طلاق بگیرم شوهر بعدیم وفادار باشه اکثر مردها اهل خیانت هستن

عزیزم با کارت پر پول میره  خرید ،همه چی رو میشوره میبره پایین 

منم اسی رو میفهمم شاید زیاد مادی گرا هستیم تا احساسی

عادت کردم بعد چه تضمینی هست طلاق بگیرم شوهر بعدیم وفادار باشه اکثر مردها اهل خیانت هستن

این اکثر تو پولداراست متاسفانه و تو آدمهایی ک چهارچوب اخلاقی ندارن یا کمبودی تو زندگی مشترک شون هست .نمیشه گفت همه مردا 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
ارزش قائلم این مرد حق نداره من رو کنار بزاره بره دنبال عشق و حالش

برای خودت ارزش قایل که حاضری یک عمر با مردی که پوست نداره بسوزی و بسازی و فقط حفظ ظاهر کنی؟؟ 

برای اینکه مردم نگات کنن بگن اوه فلانی شوهرش پولدار 

مردم بگن پولدار اما چ فایده که دلت و زندگیت از دستش خون !؟؟؟

ممکنه بره زن رو صیغه کنه بدون اینکه حتی تو بفهمی ( اگر زن اهلش باشه ) 

من بودم دهنش با مهریه و نفقه و ... سرویس میکردم و کلی پول ازش همراه می‌کشیدم بعد طلاق می‌گرفتم 

عزیزم با کارت پر پول میره خرید ،همه چی رو میشوره میبره پایین منم اسی رو میفهمم شاید زیاد مادی گرا ه ...

نه اتفاقا مادی گرا نیستم خودم چند ساله شاغل هستم و چشم و دلم سیر هست ولی اعتقادم این هست شوهر باید پولدار باشه و موقعیت اجتماعی خوب داشته باشه 

اگر عادت کردی پس روزه شک رو بزار کنار و اینقدر دل خودتو نخور و به زندگی باهاش ادامه بده بخاطر پولش حتی اگر ۴ تا زن گرفت و بچه دار هم شد 

منطقی فکر کن : تو این آدم برای خودش یا وفاداری ب تو نمیخوای برای پولش میخوای بزار اون بره عشق و حالشو بکنه و تو هم پولتو از بکش و خرج خرج خرج خودت بکن 

برای خودت ارزش قایل که حاضری یک عمر با مردی که پوست نداره بسوزی و بسازی و فقط حفظ ظاهر کنی؟؟ برای ای ...

قصد جدایی ندارم پولم خودم دارم و احتیاج به پولش ندارم موندم یه نفر دیگه نیاد دودستی شوهرم رو بقاپه ازم

نه اتفاقا مادی گرا نیستم خودم چند ساله شاغل هستم و چشم و دلم سیر هست ولی اعتقادم این هست شوهر باید پ ...

خب ظاهرا اوکی هستی با شرایطت .خدا ب زندگی ات آرامش بده اکر میتونی چله سرد شدن دل شوهرت از اون خانم نامحرم ک شوهر داره بگیر مثلا صلوات یا سوره یس ..حیف این زندگی بی نقص ک سر این موضوع مسخره آسیب ببینه واقعا حیفه 

پول مهمه اما وفاداری هم مهمه،،،،من نمی تونم یکی رو به اون یکی ترجیح بدم،،،،هر دو مهمن.

گاه باید روئید،از پسِ آن باران....                                                 گاه باید خندید،بر غمی بی پایان....

اگر عادت کردی پس روزه شک رو بزار کنار و اینقدر دل خودتو نخور و به زندگی باهاش ادامه بده بخاطر پولش ح ...

نه خودم مولدارم ماهی ۳۵ تومن حقوقمه خونه و ماشین دارم ولی شوهرم و موقعیت اجتماعیش رو دوست دارم همه امتیازهای یه شوهردشمن کور کن رو داره 

خب ظاهرا اوکی هستی با شرایطت .خدا ب زندگی ات آرامش بده اکر میتونی چله سرد شدن دل شوهرت از اون خانم ن ...

خیلی دعا و طلسم گرفتم براش کوتاه مدت جواب داده ولی باز باطل شده اثراش