2777
2789

اینی سه تا قرص لاغری رو دارم نمیدونم کدوم خوبه اگه تاحالا استفاده کردین لطفا تجربیاتتون بگین 

ردوکسا و اوانسون و گارسینیا کامبوجیا یه قرص ابستاپ  هم دارم

برگشت به آزادی🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه تاحالا میخواستم ابستاب بگیرم پشیمون شدم پارسالم رفتم داروخونه آلفا اسلیم  بگیرم

گفت سردردای شدید میده سابقه بیماری قلبی نداری میگرن نداری گفتم نه ولی کهگاه سردرد میگیرم خلاصه پشیمون شدم مگه دیوونم ۵,۶ کیلو بیشتر نیس باکم خوری و ورزش کم کردم 

نه تاحالا میخواستم ابستاب بگیرم پشیمون شدم پارسالم رفتم داروخونه آلفا اسلیم بگیرمگفت سردردای شدید م ...

ابستاپ هم یه بسته دارم 

قبلا دکتر بهم داده بود خانوادم دعوام کردن که بدنت رو بهم میریزه دیگه استفاده نکردم ولی الان دلم میسوزه کلی پولشون رو دادم از طرفی ۷۰ کیلو شدم میخوام زودتر لاغرشم

برگشت به آزادی🕊

ابستاپ هم یه بسته دارم قبلا دکتر بهم داده بود خانوادم دعوام کردن که بدنت رو بهم میریزه دیگه استفاده ...

اگه دکتر داده که خب اشکالی نداره چی بگم والا.

من رژیم بودم دوسه روزه همسرم به مناسبت روز زن شیرینی خامه ای خرید از اونورم یلدا آجیل و کیک. و واااای هی خوردم اعصابم خورده فکر میکنم همه زحماتم هدر رفته .😩😩😩

اگه دکتر داده که خب اشکالی نداره چی بگم والا.من رژیم بودم دوسه روزه همسرم به مناسبت روز زن شیرینی خا ...

گلم خانوادم میگفتن دکتر تغذیه فقط به فکر لاغریته براش مهم نیست در بلند مدت چه مشکلاتی پیدا کنی ولی من یادمه درکنار رژیم خیلی بهم کمک میکردن سوخت و ساز می‌برد بالا 

حالا میخوام یواشکی بخورم حدود یه میلیون پول این قرصامه 

ولی دکتر تغذیه هی قرصارو عوض میکرد بیشتر از بیست روز مصرف نمیکردم 

برگشت به آزادی🕊