بچه ها من آزمایش دادم تازه، بهم گفتن تنبلی تخمدان داری. شوهرم یکم پول داده بود بهم که بذارم روی پول خودم و برم دکتر و آزمایش . الان دوباره قراره برم دکتر که درمان رو شروع کنه. شوهرم میگه یکم از پول رو بده من وسایل بخرم. میگم پولم همین الآنشم کم میاد نمیشه. هی اصرار کرد. بعد بهش گفتم تو به جای اینکه ازم بپرسی (پولت کم نمیاد و فلان)، به جاش داری میگی(پول بده بهم). میگه میدونم چیزیت نیس با پونصد تومن حل میشه درمانت. بهش میگم برو اول سرچ کن اینترنت بخون چی هست بعد اینجوری با اطمینان بگو. بعد بهش گفتم تو اگه خدای نکرده مریض بشی ، من اون پولو برات خرج میکنم اما واسه چیزای بی اهمیت که نباید بگی پول بده . درمان واجبتره دیگه. اینو گفتم یهو داد زد عصبانی شد. شوک شدم از حرکتش. چشه این؟ الآنم قهر کرده یه ساعته😐
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
درمان تنبلی تخمدانورزشسالمخوریشب زود خوابیدنهالکی پولتو تو جیب دکترا نریزتنبلیم برای خودت گنده نکن چ ...
خب من ورزش میکنم، وگن هم هستم(سالم خوری)، شبا سه مدته زود میخوابم. اما این مشکل رو دارم.باید چیکار کنم؟ اصلا سوال من این نبود که برم دکتر یا نرم. سوال من این بود چرا شوهرم نفهمه اینقدر
چه عیبی گذاشتم؟ خب یه مشکل پزشکی پیش اومده برام که باید درمان بشه.ازمایش دادم ،از خودم که درنیاوردم
تنبلی تخمدان درمان نمیشه
باید خودت کنترلش کنی
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️