2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم شوهرم میگه چیزیت نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 85 پست
شما فکرکنم آقا هستین. ببینین به این نمیشه گفت بیماری. اما یه چیز مهمی هست که متاسفانه خیلیا جدی نمی‌ ...

بله آقا هستم.

نمیدونستم.

ینی پنجشنبه و جمعه رفتارشون عوض میشه کلا؟

ببخشید خدا کنه حدسم اشتباه باشه.

اما بهتره بیشتر تحقیق کنید خدایی ناکرده درگیر اعتیاد نشده باشه البته امیدوارم کاملا اشتباه بکنم اما اوایل اعتیاد اینجوریه ک هر روز مصرف نمیکنن و روزهایی ک مصرف ندارن اعصابشون داغونه و...

آقا هستم
بله آقا هستم.نمیدونستم.ینی پنجشنبه و جمعه رفتارشون عوض میشه کلا؟ببخشید خدا کنه حدسم اشتباه باشه.اما ...

بله پنجشنبه جمعه کلا داغونه. اعصاب نداره. گیر میده به یه حرف و ول نمیکنه بعد خودش داد میزنه خودشم قهر می‌کنه. صبح روز بعد میاد معذرت خواهی می‌کنه. منم شک کرده بودم که نکنه معتاده و در طول هفته مصرف داره و پنجشنبه جمعه که نمیتونه مصرف کنه، اینجوری میشه. اما اگه بهش بگم، ناراحت و عصبی میشه. نمیتونم اینجور حرفی بهش بگم. چجوری بفهمم آخه ؟😮‍💨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تحقیق کنیدجیباشو یواشکی بگردین تو نت سرچ کنید علامات نعشگی رو و...

بعد میشه بهم بگین یه زن چجور رفتاری داشته باشه، مرد بیشتر نازشو میکشه و براش پول خرج میکنه؟

بعد میشه بهم بگین یه زن چجور رفتاری داشته باشه، مرد بیشتر نازشو میکشه و براش پول خرج میکنه؟

هرکی فرق میکنه 

بعضیا ذاتن خسیسن

بعضیا آدما بدی هستین ولی دست و دل بازن 

بعضیام ادم های خوبی هستن ولی خسیسن

آقا هستم
هرکی فرق میکنه بعضیا ذاتن خسیسنبعضیا آدما بدی هستین ولی دست و دل بازن بعضیام ادم های خوبی هستن ولی خ ...

والا شوهر من اصلا خسیس نبود. اتفاقا خیلی هم زیاد خرج میکرد. اما تازگی ها یه جوری شده. مثلا بهش گفتم روز زن کادو نخر برام، پولشو بده بهم لازم دارم. بعد رفت کیف خرید برام😐 بعد واسه دکتر یه ماهه که ازش پول میخواستم، تهیه نکرد برام. درصورتی که واسه دندون خودش تهیه کرده بود قبلا(برای منم میتونست از اون طریق تهیه کنه). الآنم که بهم پول داده، هی بهم میگه یکم از اون پول بده به من. میگم من خودم کم میارم نمی‌دونم چیکار کنم بعد تو از من پول میخوای . چیکار کنم برام خرج کنه؟ و چیکار کنم از لحاظ مالی بهم اعتماد کنه؟

باشه تو بشین همینجا پیامهای ما رو بخون و توی ذهنت قضاوت کن.

من همون دیشب بعد کامنتم تاپیک رو ترک کردم

انقدر اخلاقت فاجعست که بیچاره هرکس کوچیکترین ارتباطی باهات داره

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!