2777
2789
عنوان

دخترهاتون بعد از برگشتن از مدرسه مانتو شلوارشونو در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 8630 بازدید | 202 پست
پسر منم ده بار باید بگم آخر هم خودم باید فرم مدرسه رو از تنش در بیارم. مادرشوهرم معلم بود و فامیله ی ...

😅😅😅اینهم بزرگ بشه معلمی جیزی بشه با لباس فرمش فکر کنم بخوابه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
آلوده س سر میز بوده بالاخره نخورده زمین الان فصل شپشه خیلی میترسم باید مراقب بود

هر روز اتو می کنی ؟

من که دیونه شدم با این همه کار خونه و بچه داری یکی دوتا نیست به کدوم برسیم

معجزه شکر گزاری...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از چند نفر مجبوری کمک بگیری، کسایی که دخترت قبولشون داره، یجور حالت تمسخر آمیز که البته تحقیر آمیز نباشه بهش طعنه بزنن،‌اینشو باید خودت تصمیم‌ بگیری که چه چیزی بیشتر روش‌تاثیر میذاره، یکم حس خجالت بهش دست بده، حس بی کلاسی(دخترا بهش حساسن) خودش درست میشه

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد
پوشیدن یک لباس کل هفته حال بع زن ؟ من میدونم لباسش تمیز ولی نمی دونم چرا دائم تنشه

اره عزیزم مگه میشه تمیز باشه این چه حرفیه؟ اولا لباس بیرون کلا نباید تو خونه پوشید بعدشم یه هفته چه جوری میپوشه اخه خودت برات عجیب نیست؟

چجوری میگی لباسش تمیزه؟؟

رو نیمکت میشینه زنگ تفریح تو حیاط میره 

تو مدرسه دسشویی میره ممکنه اب بپاشه بهش 

ادم از بیرون میاد دستاشو میشوره کلی چرک درمیاد دیگ چ برسه ب مدرسه بااون وضع نظافت بچه ها لباسش قطعا پراز میکروبو کثیفیه

بعد میخوابه تو رخت خواب جایی ک باید تمیزباشه

و ‌...

ب زور از تنش دربیار 

مشکلش اینه حرف گوش نمی کنه چه اینجا چه جای دیگه خدا صبر مون بده هر صبح مدرسه می‌ره دعوا داریم کار خو ...

میدونی مسئله اصلی چیه مسئله اینکه تابستون می بینیم لباسی اندازه تنش نداره 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اه اه اه اونم لباس مدرسه که جنسشون پلاستبکیه عرق می‌کنه 🥴 چطور چندشتون نمیشه اون لباس و که همه جا خ ...

همه لباس فرما جنسشون بد نیست من آبجیم کلاس دومه فرمش انقد نازه و خوشرنگه جنسشم عالیه خودمم مدرسه میرفتم لباس فرممو ی پارجه سبک و خوش ایست میدوختم جندتا دکمه سر آستینش و ی سری جیزا بهش خیاطو میگفتم اضافه کنه قشنگ میشد شاید لباس فرمش راحته و خوشگله دوسش داره

ببین جمعه میرع خموم من سریع لباسشو میشورم شنبع که میپوشع تا خود جمعه تنشه

از کلاس اول همین بوده یا  امسال این طور شده؟ شما از اول باهاش برخورد جدی داشتی که از مدرسه میای بااااید لباستو اویزون کنی تو کمد ؟!

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

مشکل از شمای والده که بهش تذکر جدی نمیدید

ته تنبلیه

از لحاظ بهداشتی هم درست نیست

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من میگی مردگریز؟به کتفم!

از مدرسه میاد مقنعه شو تا میکنه مانتو شلوارشو آویزون چوب لباسی جوراب میندازه تو سبد لباس چرک ها

کهنه میشن لباساش من یادمه بچگیم تنبلیم میشه شلوارمو دربیارم زانوهاش نازک میشد زود

چجوری میگی لباسش تمیزه؟؟رو نیمکت میشینه زنگ تفریح تو حیاط میره تو مدرسه دسشویی میره ممکنه اب بپاشه ب ...

فکر کردم دوستان میگن مثلن یکماه تنشه