2777
2789
عنوان

دخترهاتون بعد از برگشتن از مدرسه مانتو شلوارشونو در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 5780 بازدید | 202 پست
حموم میره چرا کسی متوجه موضوع سخنم نیستین وقتی از مدرسه میاد دیگه لباسشو عوض نمیکنه حمام که میره

استارتر چه ربطی به حموم داره مگه میشه ادم کل هفته یه لباس بپوشه؟ اونم هم بیرون هم تو خونه؟ فکرکردن بهشم حالمو به هم زد

پسر من هشت ساله هست همینه گلوم پاره بشه گوش نمی کنه

خیلی بده عوض نکنن می افته گردن ما 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا ؟البته خودمم نگرانم ....امسال یک لباس خونگی به میل خودش خریدم بعضی وقتها می بینم مانتوشو در اورد ...

کثیف نمیشه تنش باشه هی 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

اه اه اه اونم لباس مدرسه که جنسشون پلاستبکیه عرق می‌کنه 🥴 

چطور چندشتون نمیشه اون لباس و که همه جا خورده میاره میزنه به مبل و فرش خونه ... شما به عنوان مادر از اول نباید اجازه می‌دادید ، عادت کرده 

استارتر چه ربطی به حموم داره مگه میشه ادم کل هفته یه لباس بپوشه؟ اونم هم بیرون هم تو خونه؟ فکرکردن ب ...

پوشیدن یک لباس کل هفته حال بع زن ؟ 

من میدونم لباسش تمیز ولی نمی دونم چرا دائم تنشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره واقعا من زیاد تعلیق میشم جند تا کاربریم پارسال تعلیق شده هنوز تعلیقه پسوردشونم یادم رفته دیگه پا ...

منم برم چندتا بگیرم

منم سختمه چیزی نگم 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
همه لباسهاش به انتخاب خودشه ولی مثلن از ۵ تا لباس گیر میده به یکی الان هم گیر داده به کاپشن خواهرش ه ...

خب ببرش پیش ی مشاور این جیزی نیست ک راحت بشه از کنارش رد شد.وقتی با صحبتو راه حلای خودت تغییر نکرده باید ببریش پیش ی متخصص.

کثیف نمیشه تنش باشه هی

دیگه میشورم 

اینطوری نیست که شسته نشه میشورم

پسر منم ده بار باید بگم آخر هم خودم باید فرم مدرسه رو از تنش در بیارم. مادرشوهرم معلم بود و فامیله یادمه بچه بودم میرفتم خونشون همیشه با مانتو شلوار میدیدمش با هموناذمیخوابید و با همونا صبح میرفت مدرسه. 

خیلی بده عوض نکنن می افته گردن ما

مشکلش اینه حرف گوش نمی کنه 

چه اینجا چه جای دیگه 

خدا صبر مون بده 

هر صبح مدرسه می‌ره دعوا داریم کار خودش می کنه شل و ول هم هست نمی فهمه

معجزه شکر گزاری...