2777
2789
عنوان

کوتاهی بال اشتباهی عروس هلندی

56 بازدید | 9 پست

سلام من از بس عروس هلندیم به در و دیوار میخورد بالاشو کوتاه کردم اما موقع کوتاهی اشتباهی یه کوچولو از بالایی که خط کشیدم هم قیچی کردم 

الان مشکلی پیش میاد تورو خدا کسی که تجربه داره بگه

دامپزشکیم نمیتونم ببرم

اصلش باید همونارو کوتاه کنی. اون دوتا تیغه اصلی بزرگارو نگه داری. 

برای آرامش مادرم" برای سلامتی برادرم" برای چشمهای دخترم "  برای بیقراری این دل پرغصه من" برای غم نهفته در سینه خواهرم" برای من" برای ما" برای آرامش همه دعاکنید

اصلش باید همونارو کوتاه کنی. اون دوتا تیغه اصلی بزرگارو نگه داری.

من هیچ وقت اون بالاییا که با سبز علامت زدم کوتاه نمیکردم پرهای پایینی که تو عکس خالی هست رو میبریدم الان اشتباهی نزدم یعنی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون خط سبزی رو که علامت زدی رو باید بزنی. اون دوتا بال بزرگ که اولش هست اونا رو نمیزنن

برای آرامش مادرم" برای سلامتی برادرم" برای چشمهای دخترم "  برای بیقراری این دل پرغصه من" برای غم نهفته در سینه خواهرم" برای من" برای ما" برای آرامش همه دعاکنید

اون خط سبزی رو که علامت زدی رو باید بزنی. اون دوتا بال بزرگ که اولش هست اونا رو نمیزنن

ببین قسمتی که با سفید معلوم کردم رو زدم به جز دوتای اول اما قسمت قرمزم اشتباهی زدم یعنی اومدم اون قسمت سفیدو ببرم یکمی از بالای قسمت قرمزم بریده شد الان درست زدم یا اشتباه

دولایه پر بود پرهای قسمت سفید که با همون دوتای اولن که تو عکس کوتاه نکرده اما من کوتاه کردم  یه طبقه دیگه ام که پراش جداش اون قسمت قرمزه که سرش زده شده

نه اشکال نداره درست زدی. اونایی که وارد هستن بال رو میکشن از ته درمیاد. 

نه اشکال نداره درست زدی. اونایی که وارد هستن بال رو میکشن از ته درمیاد.

مرسی ممنون اخه یکم قهر کرد گفتم نکنه دچار ضایعه بشه یا اشتباه زدم یا فلج بشه و بمیره چون تنها مونسمه تو تنهاییام

مرسی ممنون اخه یکم قهر کرد گفتم نکنه دچار ضایعه بشه یا اشتباه زدم یا فلج بشه و بمیره چون تنها مونسمه ...

نه عزیزم چیزیش نمیشه . ولی خب ناراحت میشه. دفعه بعد خودت نزن که باهات قهرنکنه