2777
2789
عنوان

کدوم مرحله از بچه داری براتون سخت تر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 53 پست
انقد سخته که نمیخوام مادر بشم 😂اماتا لحظه ای که زنده ای، سختهچون مسؤلیت پذیرش یه انسان، سخته.

درسته سخت ترین قسمتش همین مسئولیتس ولی الان من میگم چرا زودتر نیاوردم دلم میخواس زودتر این احساسو تجربه کنم خیلی شیرینه خیلی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میگن هرچی بزرگتر بشه سختیاش بیشتره، میره مدرسه با کی میره با کی میاد، چی میشنوه، چی میگه و... بنظر م ...

درگیری ذهنی که تمومی نداره و بزرگترم میشه ولی کار یدی ندارن که سخت شه

صبرکن گلم  الان سرده  اجازه بده یکم بزرگتر بشه  هنوز نوزاده

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

حاملگی  ویار  شدید     زایمان  و زردی بچه  با اون حال  بیمارستان  موندن   بعد  کولیک  شب بیداری  روز بیداری  همش  گریه   بعد واکسناش  بعد  دندون  در اوردنش  بیچارم  کرد    الانم که دو سالشع  حرف گوش نکردن  و گریه های بیخودیش   واسه هردچی دهنش بازه   من  یه مامان  خیلی  خیلی خسته ام   

فقط  مرحله  پوشک  گزفتن  و شیر گرفتن  راحت بود 

درسته سخت ترین قسمتش همین مسئولیتس ولی الان من میگم چرا زودتر نیاوردم دلم میخواس زودتر این احساسو تج ...

نونونونو

دندون، پوشک، شیر، مدرسه، دانشگاه، ازدواج، فرزنداوریشون

الی اخر

نمیرزه بنظرم

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
آره سخته تا وقتی زیر شیش ماه بود خیلی سختی کشیدم .. ولی ارزششو داشت خدایا شکرت بابت پسرم

اکثرا شنیدم میگن تا ۶ ماه خیلی سخته و اینا اره منم همیشه شکر میکنم حتی میگم چرا زودتر نیاوردم

میگن هرچی بزرگتر بشه سختیاش بیشتره، میره مدرسه با کی میره با کی میاد، چی میشنوه، چی میگه و... بنظر م ...

اره واقعا خیلی سخته ولی برای من الان سخت ترینش اینه ک برای خودم وقت ندارم از این ب شدت بدم میاد چون ادم گشتن و کار کردن بودم

من ویار شدید داشتم و افسردگی شدیدم گرفتم حاملگیم البته ۴ ماه اولش وحشتناک بود اصلا فک میکنم میخوام د ...

من اونموقع فکرمبکردم عادی هستم هورمونام‌عادیه ولی الان متوجه میشم روحیم داغون بوده اون زمان

ویار هم تا سه ماه اول یسری چیزا بدم میومد ولی باز میتونستم یکم بخورم.....از ماه سوم به بعدهم اوکی بودن توخوردن

الان بچه داری خیلی برام راحته....چون الان متوجه میشم روحیم توبارداری چقدر بد شده بود

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
اره واقعا خیلی سخته ولی برای من الان سخت ترینش اینه ک برای خودم وقت ندارم از این ب شدت بدم میاد چون ...

من اون زمان که نوزاد بود به خودم میرسیدم. میخوابید منم میخوابیدم. کارای خونه رو انجام نمیدادم. خیلی گریه میکرد میذاشتمش تو اتاق و خودم میومدم تو هال. موقع غذا گریه میکرد میذاشتمش زمین. مامانم میگفت بچه از گریه نمی میره ولی مادر اگه خسته بشه فاتحه همه چی خوندس

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!