2777
2789
عنوان

ترم بهمنی ام باید برم خوابگاه استرس دارم🥺نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 83 پست
منم خوابگاهی ام و ترم اولی خیلی خوش میگذره و اصلنم سخت نیست😁😁😁فقط وسیله اینا رو تکمیل بخر که نمون ...

ای جانممممم آبجی گلم ب منی ک باید وسیله جمع کنم ببرم توصیه ام چیه کمکم میکنی خیلی استرس دارم 🥺🥺

مثلا بابام میگ میخوام برسونمت شب اونجا بمونم میگ نمیدونم ب منم ب عنوان میهمان خوابگاه میدن یا ن؟؟ یا باید بره مسافرخانه؟ ؟؟؟

وسیله الان هنوز هیجییی نخریدم نمیدونم چرا بی ذوقم 

تو خیلی ذوق داشتی؟  

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

منم ۳ ساعت فاصله دارم همین امسال هم اومدم دانشگاه کلا حس تو رو داشتم حتی اوایل توی خوابگاه دوست داشت ...

ای جانم عزیزه دلم روزای اول چجوری تحمل میکردی ؟؟؟

حالا منم افسردگی دارم خودمم خیلی شدیده افسردگیم مدام باید قرص بخورم میترسم اونجا بدتر بشم ناراحت تر بسم و هر روز بزنم زیر گریه مثل بچه ها😂

تو ۳ ساعت راه داری هر هفته میایی و میری؟؟

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای جانممممم آبجی گلم ب منی ک باید وسیله جمع کنم ببرم توصیه ام چیه کمکم میکنی خیلی استرس دارم 🥺🥺مثل ...

آره عزیزم سوالی داشتی بپرسس ببین باید فکر همه جارو بکنی دیگه از حموم و تغذیه و پتو و متکا و....

خوابگاه که دخترانس بعید میدونم حتی اجازه بدن مادرت هم بمونه

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

همیشه تغییرات تو زندگی باعث احساساتی شدن میشه طبیعیه ولی فکرای خوب کن.بببن خوابگاه هم مشکلاتی داره ح ...

اخ راست میگی ب روی چشم من الان اصلاااا نمیدونم چطور رفتار کنممممم تو خوابگاه

ای جانم عزیزه دلم روزای اول چجوری تحمل میکردی ؟؟؟حالا منم افسردگی دارم خودمم خیلی شدیده افسردگیم مدا ...

منم سه ساعت راه دارم😂😂 هر هقته که نمیشه عزیزجان

یذره به اتفاقای خوب فکر کن پاشو برو خرید کن اصلا کیف میکنی در ضمن زندگی مستقلی خیلی باحاله اونم با کلی هم سن و سالات

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

آره عزیزم سوالی داشتی بپرسس ببین باید فکر همه جارو بکنی دیگه از حموم و تغذیه و پتو و متکا و....خوابگ ...

ینی بابام باید بره مسافرخانه ای جایی اون شب؟؟؟

هنوز وسایلم جمع نکردم خیلی استرس دارم

اخ راست میگی ب روی چشم من الان اصلاااا نمیدونم چطور رفتار کنممممم تو خوابگاه

باید سعی کنی راز هاتو به هیشکی نگی پشت سر کسی هم حرف نزنی سرت تو کار خودت باشه و با چند نفر صمیمی بشی

ینی بابام باید بره مسافرخانه ای جایی اون شب؟؟؟هنوز وسایلم جمع نکردم خیلی استرس دارم

آره خب خوابگاه همه دخترن حتی اجازه ندادن بابای من چمدونامو کمک کنه ببرم

یه چمدون بخری ذوقت میاد😁😁😁

منم سه ساعت راه دارم😂😂 هر هقته که نمیشه عزیزجانیذره به اتفاقای خوب فکر کن پاشو برو خرید کن اصلا کی ...

چشم نمیدونم چم شده این روزا یهو میزنم زیر گریه خودمم نمیدونم چمه

آره خب خوابگاه همه دخترن حتی اجازه ندادن بابای من چمدونامو کمک کنه ببرمیه چمدون بخری ذوقت میاد😁😁😁

😅😂 چند تا چمدون داشتی الانم خوابگاهی ؟؟؟؟

استرس که داره، ایشالا هم اتاقی خوب گیرت میاد میشه بهترین دوران زندگیت، من از کرمان میرفتم زاهدان، هن ...

اخیییی عزیزم من باید از کرمان برم جیرفت 

چون گفتی کرمانی گفتم ک دیگ میشناسی 

چشم نمیدونم چم شده این روزا یهو میزنم زیر گریه خودمم نمیدونم چمه

عزیز دلممممم اشکال نداره ماشالا شما از من بزرگتری شما چرا🤧😂

😅😂 چند تا چمدون داشتی الانم خوابگاهی ؟؟؟؟

من دوتا چمدون یه ساک مجهز بری لنگ نمیمونی دیگه😁😁

نه الان تعطیلات ترمه خونم

باید سعی کنی راز هاتو به هیشکی نگی پشت سر کسی هم حرف نزنی سرت تو کار خودت باشه و با چند نفر صمیمی بش ...

من اینقدر بدم ازم سواستفاده کنن هااا مثلا از خوراکی هام بردارن خودشون ندن

یا مثلا من همش جارو بزنم کارا رو کنم اونا هیچ کار نکنن...

یا لباسام بپوشن مخصوصا شلوار ی جوریه