2777
2789
عنوان

ترم بهمنی ام باید برم خوابگاه استرس دارم🥺نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 83 پست
ن ببین خوراکی میدم خسیس نیستم ولی خب رو بدی دیگ روز اول فقط میخوان خوراکی های خودشون قایم کنن از تو ...

آرهه زیاد پیش میاد یه چیزایی ببینی تو خوابگاه که برگی برات نمی مونه😂😂😂

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آرهه زیاد پیش میاد یه چیزایی ببینی تو خوابگاه که برگی برات نمی مونه😂😂😂

وای 😂😂😂

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

یه زمانی منم اینقد ذوق داشتم الان ریده شد به حالم

چرا قشنگم تو چی شدی 🥺🥺؟؟؟؟ من چون باید از مادم دور بشم اینجوریم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

نزدیکه دیگه آخر هفته ها میتونی راحت بری خونه، فقط قدر دورانی که هستی رو بدون که بعد همش میشه خاطره

خیلی گرمه بنظرت جیرفت؟ ؟؟؟

من دمای جیرفت و بندر عباس مقایسه میکنم بندر دو برابر جیرفت گرمه 

مثلا جیرفت ۸ درجه باشه بندر ۱۶ هست و کرمان خودمون -۱ 

تو میرفتی زاهدان چند وقت ی بار میومدی خونه چون دور تره

همیشه تغییر درد داره:)

کلا وقتی میخای از منطقه امنت بیای بیرون همش نگرانی

به این فکر کن ازون جو ناراحت کننده 

از خونه ای که اینهمه سال داخلش درس خوندی و ناراحتی کشیدی 

میری بسمت تجربه های جدید ادمای جدید 

زندگی جدید و شروعع جدید 

والا باید عشق کنی