2777
2789
خیی خوبه عالی موفق باشید فقط یه سوال داشتم . صدا یا تصویر یا ویدئو از خودتونه ?

ممنونم 

بستگی داره بعضی ها صدای خودشون رو میزارن بعضی ها آهنگ من خودم آهنگ میزارم رو ویدیو 

بله ویدیو رو خودم میسازم 

ولی میشه از اینور اونور هم برداشت

هر چیزی هم نباید باشه چون طرف میتونه کپی رایت بزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم بستگی داره بعضی ها صدای خودشون رو میزارن بعضی ها آهنگ من خودم آهنگ میزارم رو ویدیو بله ویدیو ...

تلگرام داری ? ایدی تلگرامت بدم پیامت بدم . من واقعا کارم گیره احتیاج به راهنمایی دارم .

ممنونم بستگی داره بعضی ها صدای خودشون رو میزارن بعضی ها آهنگ من خودم آهنگ میزارم رو ویدیو بله ویدیو ...

کارم بخاطر همونه اخه من هم ویدئو هم گوینده قراره هوش مصنوعی بزنه . کپی رایت نمیخورن ? شرکتا همکاری میکنند برای نقد کردن ???

منم میخام شروع کنم . در مورد اساطیر یونانی و رومی . میخام با چنل یوتیوب انگلیسی فعالیت کنم . اگر وید ...

نه چون اون ویدیو و صدا مالکی نداره کپی رایت نمیزنه

آهنگ هم پس زمینه میخواین بزارین یه آهنگ بدون کپی رایت بزارین 

اسمی فعلا برای چنلتون انتخاب نکردین؟

نه چون اون ویدیو و صدا مالکی نداره کپی رایت نمیزنهآهنگ هم پس زمینه میخواین بزارین یه آهنگ بدون کپی ر ...

اسم چنلتو بگو رشتم تاریخه 

من پادکست معجونو نگاه میکنم همیشه خیلی خوب تعریف میکنه 

نه چون اون ویدیو و صدا مالکی نداره کپی رایت نمیزنهآهنگ هم پس زمینه میخواین بزارین یه آهنگ بدون کپی ر ...

انتخاب کردم .محتواشم دارم میخام در مورد الهه های رومی خدایان یونانی حرف بزنم . البته داستانش و من میدم هوش مصنوعی میگه میخام به زبان انگلیسی باشه یعنی چنلم انگلیسی باشه

من تاپیکتو دیدم برام سوال شد داستان هاشو از خودتون درمیارید؟

داستان های یوتیوب رو نه همشون ثبت شده و معتبر هستند

ولی این داستانی که دارم روش کار میکنم رو بله از خودم در میارک ولی جدا از واقعیت نیست

کارم بخاطر همونه اخه من هم ویدئو هم گوینده قراره هوش مصنوعی بزنه . کپی رایت نمیخورن ? شرکتا همکاری م ...

بله همکاری میکنن ولی یک سودی بر می‌دارند 

خیلی توش دیده شدن سخته خیلی 

تا جایی که من میدونم نه چون مالک ندارن کپی رایت نمیزنه