2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم پنچ تا منوتروپین،چهار تا سینال و هشت تا کلومیفن مصرف کردم این ماه

من ماه پیش لتروزول بهم داد با چهارتا تا منوتروپین و ی آمپول آزادسازی تخمک ولی چون جواب نگرفتم گف باید این ماه دز داروهاتو عوض کنم بهم این ماه کلومیفن داد با دوتا منوتروپین ک رفتم سونو بعدش دید فولیکولم بزرگ نشده دوباره سه تا منوتروپین داد حالا باز شنبه برم ببینم بزرگ شده یا نه هووووف خسته شدم بخدا شما چند دوره دارد گرفتین؟ 

من ماه پیش لتروزول بهم داد با چهارتا تا منوتروپین و ی آمپول آزادسازی تخمک ولی چون جواب نگرفتم گف بای ...

من فقط این ماه مصرف کردم،البته دو ماه دو نوع دارو کیوتن و اینوزیتولم مصرف میکنم،در ضمن تیروئیدم کم کار بود الان دوماهه دارو میخورم،تخمدانام خیلی تنبلن ولی پریودام  منظمه،الان گیج شدم میترسم فولیکولام کیست شده باشن

خدایا خسته م
فولیت این ماه چند بود؟

نرفتم یعنی دکتر اصلا نگفت که برم سونوم کنه،ولی ماه قبلش بدون مصرف آمپولو اینا روز سیزده سیکلم رفتم سونوم کرد گفت تخمدان راستت چن تا فولیکول ریز بدرد نخور داری و گفت دارو جواب نمیده باید آمپول بزنی

خدایا خسته م