2777
2789
از اول اینطوری شد،من خودم فک میکنم باردار نیستم و عوارض آمپولاس که عقب افتاده

عزیزم از ی بی بی دیگ استفاده کن اگ میخوای بهتر متوجه بشی آزمایش بده منم دومین مرحله آمپول زدنمه متاسفانه فولیکول داشتم 13 میل ولی رحمم آمپول قبول نمیکنه مثلا فولیکول‌های ک خیلی کوچیک داشتمو ی میل بزرگتر کرده باید اون 13 بزرگ میشد ک نشده بازم گف نمیخوام این سیکلتو از دست بدم سه تا آمپول دیگ هم داد ک شنبه باید برم باز مطبش ببینم جواب داده یا ن من برات دعا میکنم ت هم برام دعا کن لطفا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از ی بی بی دیگ استفاده کن اگ میخوای بهتر متوجه بشی آزمایش بده منم دومین مرحله آمپول زدنمه متاس ...

ان شاالله خدا هم منو هم تورو از این انتظار در بیاره،منم یه جاییم دسترسیم به شهر کمه،این ماه واسه آمپولاو دکتر خیلی اذیت شدم ،دیگه واقعا بریدم

خدایا خسته م
ان شاالله خدا هم منو هم تورو از این انتظار در بیاره،منم یه جاییم دسترسیم به شهر کمه،این ماه واسه آمپ ...

ان شاء الله جواب میگیری گلم من ماه پیش آمپول زدم 3 روز از موعدم گذشت دکتر گف برو آزمایش بده گف حتما حامله ای رفتم منفی شد دوباره گف ی هفته دیگ بده بازم منفی شد گف اصلا امکان نداره چون آمپول زدی یا باید پریود میشدی یا حامله رفتم سونو گف با آمپول فولی بزرگ نشده بخدا دکترم تعجب کرده بود گف مدل رحمت اینجوریه وای امان از این خرجا بخدا کلی از دستم رفته حالا ان شاء الله نتیجه بگیریم ب حق فاطمه زهرا ک برای ت مثبته