یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من یک میلیارد تومن دارم43 سالمهاگر منو پولدار حساب می کنید .............
نه برادر پولدار نیستی
ولی میتونی بشی
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
ایه قرآنه هر کی بخاطر پول یا زیبایی ازدواج کرده،خدا ازش گرفته!
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
خدایااااا جوری نفر خوب و باایمان و خداشناس واقعی و همه تمام قسمت کنه که زودی ازدواج کنم و خوشبخت شم که مورد شپاتت نباشم و منم ارزشی داشته باشم تو این جامعه ای که همه از بالا ب پایین نگا میکنن . خدارو هیشکی رو پیش دیگران شرمنده نکن . اسی درکت میکنم از ته قلبم . الهی خوشبخت شی .
۳۲ سالمه خدایا تا عید حاجتروام کن خواهش میکنم قربونت برم امرور و فردا میشه ماه ب ماه و سال میگذره من هنوز مجردم خدایا خوشبخت کنه همه دختران سرزمینم و همه پسران سرزمینم را