2777
2789

اول از اینکه بنده پشت کنکوریم، رتبه سال پیشم ۱۱ هزار بود و به اراده و خواست خودم پشت موندم. تا به حال هم هزینه ضرور و زیادی برای کنکور نکردم جز آزمون و حتی خیلی از کتاب کار هارو از پی دی اف میخونم. پشت موندنم هم انتخاب خودم و پافشاری خودم برای هدفمه، هرچند یه وقتا بابام کاری می‌کنه که پشیمون بشم.

مثلا وقتی که یکم بیشتر کنارشون بشینم زود میگه: اینجوری باشه قبول نمیشیا.. یا مثلا اگه بخوام باهاشون بیرون برم با کنایه میگه: با این وضع کنکور رو میخواستی چیکار پس؟ نمیخوندی اگه قراره الان نخونی...

یا مثلا امروز رفته بودم دکتر، موقع اومدن بازی منچ گرفتم. بهشون گفتم: برگردیم خونه من درسم فقط یدونه مونده، اونو بخونم بعد بیام باهاتون اینو بازی کنم که برگشت با پوزخند گفت: دغدغه شو نگاه...هووف

این حرفش واقعا واقعا ناراحتم کرد.. یه وقتا حس میکنم فقط برام افسوس میخوره با اینکه من واقعا بچه بدی نیستم. درسم خوبه، رفتارم خوبه، خرج اضافه ندارم. مگه چیکار کردم اینجوری می‌کنه که اعتماد به نفسم ریده شده بهش ؟

این کاربری دست چندین نفر است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بعضی خانواده ها به جای همراهی کردن با بچه کنکوری ، بار میذارن رو دوششون.

عزیزم توجهی نکن 

خودت بخون درس 

خیلیم با پدرت دهن به دهن نشو.

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵

شاید میترسه ک تو دیگه ادامه ندی بخاطر همین هی گوشزد میکنه

اخه این ترس نداره. من با رتبه سال پیشمم به راحتی کلی رشته میتونم قبول بشم. حتی خانواده ام میگفتن برو رتبه ات خوبه اما خودم موندم. زندگی و درس خودمه ، خودم باید تصمیم بگیرم. تا همین حالاشم خوب خوندم. الانم خوب میخونم. منتها نمی‌دونم چرا انگار زورش میگیره وقتی میبینه یکم راحتم...

این دو سه سال هم که بازنشسته شده اخلاقش واقعا بد شده فقط به این و اون گیر میده. هرچند حقیقتا از پدر خودم انتظار نداشتم.

دخترش داره برای هدفش میجنگه، با هزار تا پسر حرف نمیزنه، همیشه تو هر کاری کمک می‌کنه..برای همچین کسی کلی هم ناراضیه بعد دخترای مردم رو ببینی کلی گند میزنند باباشون هنوز عاشقونه.

استرس درسا برا والدین بیشتره متاسفانه تاخود محصل..

اخه استرس نمی‌خواد ... من دارم تلاش میکنم، به اندازه تلاش هم جواب میگیرم. تازه اگر خدایی نکرده رتبه ام پایین نیومد با همین رتبه سال پیش میتونم امسال هم انتخاب رشته کنم. 

از پرستاری بگیر تا بهداشت و مابقی و حتی اتاق عمل رو راحت در میام