2777
2789
عنوان

بچم راه نمیره نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۷ تا دندون داره ولی وزنش خوبه دکتر گفت چون ۳۴ هفته بدنیا اومده بود

شاید بخاطر زود دنیااومدنشه اصلا نگران نباش شایدم ترسیده این ترسه خیلی تاثیر میذاره ،دکترا بچه رو‌ معاینه میکنن ببینن پا میگیره دیگه مشکلی نیست بچه شما ماشاالله همه کار میکنه نگرانی نداره تا یکی دوماه دیگه راه میفته،

بعدم اصلا بچه تو مقایسه نکن همه شون متفاوتن

نمی‌دونم خودمم احساس می‌کنم از چیزی میترسه

روی میزچوبی چندتاخوراکی که دوست داره بزار..یابادکنک 

بافاصله ی کوتاه نگهدارش نزدیک میز ..چندتاقدم برداره حله ترسش میریزه پسرمن شانزده ماهگی راه افتادبااین ترفند راه انداختمش ..چندبارتکرارکن بقیه هم تشویقش کنند

اگر روروئک داره نذار استفاده کنه بجاش از واکر استفاده کنه و با کمک اون راه بره.هفده ماه هنوز دیر نیس ...

روروئک به این ندادم الان میگم اون پسرم زود راه افتاد شاید بخاطر اون بوده این نرفته تنبله

تاتی ببرش تا بدونه چجوری باید راه بره..بعد کنار میز کوتاه که دستش برسه.مثل میز تلوزیون ی چیزی که علاقه داره بزار.و پسرتو بزار اون سر میز.خودش میره به چیز مورد علاقش میرسه.و یادمیگیره راه بره.من پسرمو اینجوری یادش دادم راه بره عاشق عینکم بود و کنار میز تی وی میزاشتم و دستشو میداد دیوار یا میز میرفت سراغ عینکم.