2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو‌ دبیرستان خودم بودم پزشکم مهاجرت کردم تو‌ دانشگاهمونم تقریبا همه خرخون بودن همه شون هیت علمی شدن ...

وای من بعد مدت ها شمارو پیدا کردمممم

عزیزم چندساله مهاجرت کردی؟ 

پزشکی عمومی خوندی رفتی اونور برای ادامه تحصیل یا کار؟

تو‌ دبیرستان خودم بودم پزشکم مهاجرت کردم تو‌ دانشگاهمونم تقریبا همه خرخون بودن همه شون هیت علمی شدن ...

عزیزم چون خودتونم درس خون بودید و هستید میپرسم ..واسه ی درسخون ک خیلی خیلی میخوند و علاقه داشت به درس و واقعنم استعداد داشت ...ولی یهو کم کم تلاشش اومد پایبن طوری ک درسای دانشگاشم بزور میخونه چه پیشنهادی میدید ؟اصلا برا خودتونم پیش اومده ؟

لطفا راه حل

عزیزم چون خودتونم درس خون بودید و هستید میپرسم ..واسه ی درسخون ک خیلی خیلی میخوند و علاقه داشت به در ...

اره منم تا دانشگاه خیلی میخوندم 

تو‌دانشگاه دیکه‌نخوندم

الانم اصلا همت نمیکنم درس بخونم  

اینجا دارم کار میکنم ولی باید کنارش خیلی بخونم که نمیخونم 

فقط باید دیسیپلین داشت دیگه 

انگیزه و استعداد و اینا فایده نداره 

باید عادت ساخت

کتاب عادت های اتمی جیمز کلیر رو‌خوندین ؟ 

درس خوندن لذت بخش نبست واقعا 

فقط باید کم کم تبدیل به عادت بشه

پس همه اشون یا بیشترشون به جای خوبی رسیدن ، چرا پس میگن از درس به هیچ جا نمیرسی ، تو کلاس ما یکی بود ...

دروغ میکن ، درس خیلی مهمه 

من خیلی راضی آنکه اون سالا با تمام قوا خوندم 

یه زندکی خیلی معمولی یا زیر معمولی داشتم 

ولی درس باعث شد با آدم خوب و تحصیل‌کرده آشنا بشم و ازدواج کنم که کل زندکی مو تغییر داد 

من هرکسی رو میشناسم درسخون بود تا مقطع ارشد یا دکترا خوندن 

خیلیا مهاجرت کردن خیلیا همین کشور خودمون شاغل شدن 

من همیشه میگم کسی که هوش بالایی داره میتونه درس بخونه اگه نخونه ظلم درحق خودش کرده 

هیچ وقتم این حرفا رو باور نکردم که درس فایده نداره 

البته درسته یکی بدون کنکور دانشگاه دوقوز اباد بخونه 

یا خیلیا هستن دانشکاهای سطح پایین خوندن خوب مشخصا به جایی که میخوان نمیرسن 

ولی کسایی که دانشگاهای معتبر بودن با رشته های خفن رو دست میبرنشون