2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم

209 بازدید | 35 پست

مریض شدم از دستش تیروئید گرفتم میدونم بخاطر اعصابمه همش حرف مردم براش مهمه همش دخترای مردم رو میزنه تو سرم کوچیکترین کاری تو خونه  اشتباه انجام دادم تا یک هفته سرزنش و سرکوفت داره فحشم میده رو اعصابم میره خودشو منو دوتا جهنمی میکنه بخدا حالم بده از اعصاب خوردی زیاد دست چپم بی حس میشه تیروئید گرفتم موهام میریزه خودشم هی منو میبره آزمایشگاه ولی دو روز فقط رفتارشو درست میکنه بعضی روزا آرزوی مرگشون میکنم ولی همیشه آرزوی مرگ خودمو میکنم خواستگار خیلی دارم ولی هیچکدوم درست درمون نیستن دلم نمیخاد از یه جهنم برم تو جهنم دیگه اون اقوام هایی ک طلاق گرفتن همش می‌ترسه ما مث اونا شیم هی مارو با اونا مقایسه میکنه دم به دیقه با کوجیکترین شوخیمون کوجیکترین حرف کوچیکترین کار زندگی واسم زهر مار شده مگه بچه حق نداره گردن پدر مادر دعا کنید بمیرم 

عزیزم امیدوارم هر چه زودتر حل بشن 

مامان من کلا خیلی غر میزنه منم ولش کردم بیخیال باش تو هم اصلا توجه نکن از یه گوشت بگیره از اون یکی بنداز بیرون 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه ازش بدم میاد اصلا علاقمو از دست دادم دلم نمیخاد جای ک اون باشه باشم همش تو خونمون دعواست همشش

چند سالته 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

کارش غر زدنه رو اعصاب بابام هم میره من ظرفا میشورم اون اشپزی میکنه بقیه کارا هم کمک من بازم بهم سرکوفت میزنه که اشپزی نمیکنی بخدا از ۱۲ سالگی که دوستام دنبال بچه بازی بودن اشپزی یادم داد دخترای همسن من ازدواج میکنن هیچی بلد نیستن من همه جیم بلدم فقط علاقه ندارن به اشپزی بازم میزنه تو سرم

غصه نخور مامان من یه لول بدتره. میخاست منو به زور شوهر بده به مرد ۴۰ ساله خودم ۲۲ سالمهخدا خیری به م ...

خداروشکر که نشده 

بابام رو هم پر میکنه باهم دعوام میکنن

ببین چه جوری میتونی از خونه تون بری مثلا بری یه شهر دیگه واسه درس یا مثلا واسه کار بری یه شهر دیگه 

الهی عزیزم خداکمکت کنه انشالله یه شوهرخوب گیرت بیاد بری سرخونه زندگیه خودت  همه مادرها همین بایدبسازیم دیگه کاریش نمی شه کرد اگه چیزی هم گفت شماچیزی نگو بروتواتاقت درروببند خودش ببینه شماهیچی نمی گین خودش ساکت می شه 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
۲۱

برو کار کم اینطوری کمتر خونه هم اینکه مستقل بعد چند سال هم ازشون جدا میشی 

ببین چه جوری میتونی از خونه تون بری مثلا بری یه شهر دیگه واسه درس یا مثلا واسه کار بری یه شهر دیگه

بشدت هم سنتی و بداخلاق و چشمشون بع حرف مردمه فقط میگن بشین تا بختت بلند شه بری