2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 35 پست
بشدت هم سنتی و بداخلاق و چشمشون بع حرف مردمه فقط میگن بشین تا بختت بلند شه بری

دانشگاه میری ؟ 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
الهی عزیزم خداکمکت کنه انشالله یه شوهرخوب گیرت بیاد بری سرخونه زندگیه خودت همه مادرها همین بایدبساز ...

من حق ندارم تو این زندگی؟؟؟ بخدا زندگی رو زهر مارم کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شهر خودمون

خب برو یه جا کار کن اینطوری شرایطت تغییر میکنه حداقل بهتر میشه چون خرج خودتو در میاری نمیتونن زیاد بهت فشار بیارن قشنگ میفهمم چی میگی ولی چه میشه کرد 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
کار میکنم ولی کارم توی خونه اس

چی میخونی 

خب برو یه جا کار کن اینطوری شرایطت تغییر میکنه حداقل بهتر میشه چون خرج خودتو در میاری نمیتونن زیاد ب ...

همین الان هم خرجمو دارم در میارم فقط خرج دانشگاهو اونا میدن

من بچه اولم همیشه انتظار دارن خیلی خوب رفتار کنم اکثر کارا با منه همیشه تو استرسم که نکنه یه کاری کنم عصبانی بشن دیگه اعصابم به هیچی نمی‌کشه درسو هم میخونم فقط بتونم برم دوسشون دارما خیلی ولی میخوام مستقل بشم 

فک میکنن باید همه چی بلد باشی البته هول هم هستنحس میکنم مادرت نگرانیهایی داره

اینقدر نگرانی داره اینقور داره زندگی رو زهرمارم کرده از اونور بوم افتاده کاش بمیرم همین

اینقدر نگرانی داره اینقور داره زندگی رو زهرمارم کرده از اونور بوم افتاده کاش بمیرم همین

بس زمانه بد شده میخاد دخترش نقصی نداشته باشه

سخت نگیر

تو هم مداوم ازش ایراد الکی بگیر تا عقب نشینی بکنه

از ماست که بر ماست
بس زمانه بد شده میخاد دخترش نقصی نداشته باشهسخت نگیرتو هم مداوم ازش ایراد الکی بگیر تا عقب نشینی بکن ...

مگه من رباتم که بدون نقص باشم چرا نمیزاره زندگیمو بکنم بخدا منم آدمم منو آورده این دنیا زجرم بده عقب نشینی نمیکنه بدتر میکنه جنگ بزرگی راه میفته بابامم بره علیه من میکنه