2777
2789
سلام شما از آزمایش ژنتیک سردرمیارید پسرم چهارسالو نیمشه آزمایش ژنتیک مربوط به سی اف داده

عزیزم من نتیحه آزمایش رو خب میتونم بخونم ولی تفسیر آزمایش کار دکتره چون باید همه چی رو در نظر بگیره  و علائم و همه چی رو و بعد طبق اون تشخیص بده 

پسرتون مشکوک به سیستیک فیبروز بوده ؟ 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاهرم بخدا میگم سرم گیج میره دیشب از سردرد داشتم میمردم و بدنم داغه تب دارم انگاری دهنمم اف زده 😭😭 ...

سگگگگگگگگگ تو روحت الهی 

بیشعوووووور 

پروووو خب منم میگرن عصبی دارم 

صرع دارم همش این شکلی ام

تو با کسی خوابیدی ؟؟؟

عزیزم من نتیحه آزمایش رو خب میتونم بخونم ولی تفسیر آزمایش کار دکتره چون باید همه چی رو در نظر بگیره ...

خاهرم من میرم شنبه ازمایش بدم الان پول دستم اومده ۱میلیون میگیرن ازمایش میگیرن یه جا کل میخام بدم براتون میفرستم ببینید 

عزیزم من نتیحه آزمایش رو خب میتونم بخونم ولی تفسیر آزمایش کار دکتره چون باید همه چی رو در نظر بگیره ...

اره فدات،مشکوک بوددوبار تست عرق داد یه بار ۵۸ شد دفعه دوم ۴۷ شد،دیگه آزمایش ژنتیک واسش دادم

خاهرم من میرم شنبه ازمایش بدم الان پول دستم اومده ۱میلیون میگیرن ازمایش میگیرن یه جا کل میخام بدم بر ...

😐😐تست ش رایگانه دیگ مطمئنم داری عین چی دروغ میگی 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

خب سیستم ایمنیت ضعیف میشه باید خیلی مواظب باشی در معرض ویروس نباشی امکان ابتلا به بیماری های مختلف ز ...

ینی بعد ده سال دیگ با تحت درمانم به ایدز تبدیل میشه منو میکشه ؟😭😭😭ای کاش درمان قعطیش میومد