2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم از آدمای دروغ گو ک بیکار و بیعار میچرخن و ذهن مردم رو مسموم میکنن بهم میخوره 

کارما بالاخره خرتو میگیره 

پس ک یکی اومد سوزن کرد تو کمرت و توهم سریع ایدز گرفتی و علائم دادی 

نگفتی شاید یکی دو کلاس درس خونده باشه 😐

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

اسی تو ایدز نداری سرگیجه و اینا هم بخاطر استرس شدیدت هست وسواس گرفتی بخدا فقط همینه تو هیچیت نیس هیچ ...

نگه گلم اینا علائمشه مادرم میگه زودتر بمیری راحت بشم از دستت حالم خرابه خواب ندارم چند روز هی میرم پارک میشنم میرم تو فکر یا میرم سرخاک 

حالم از آدمای دروغ گو ک بیکار و بیعار میچرخن و ذهن مردم رو مسموم میکنن بهم میخوره کارما بالاخره خرتو ...

بخده اومد بهم سورنگ زد بقران قسم دروغ نمیگم اگر الکی بگم انشاالله پاهام هزار تیکه بشه گلم من دروغی ندارم بگم 

جمع کن خودتو بابا دختر گنده اگه بودی پیشم بخدا چنان میزدم تو سرت تا سرگیجه ابدی از خودم بگیریاااااگر ...

خاهرم بخدا میگم سرم گیج میره دیشب از سردرد داشتم میمردم و بدنم داغه تب دارم انگاری دهنمم اف زده 😭😭😭

این خانم وسواس فکری داره کاربریش قبلا این نبود هر روز توهم میزد بهم سرنگ زدن هر چی هم می‌گفتیم برو ...

خیلی میترسم استرس گرفته منو شوخی نیست ازمایشش میرم میدمم شک میکنن میگن چرا میخای بدی ؟