2777
2789

وا چته بابا انگار الان عزراییل رو میلینی خب منم مریضم بشدتم لاغر شدم خودمم فک میکنم این مریضی میکشتم والا جوونم هستم بعدشم بالاخره ک باید بریم دیگه دعا کن ادم زمین گیر نشه وگرنه چ بخای چ نخای این مسیریه ک باید رفت‌...من دوستم الاک بیمارستانه دکترا جوابش کردم فقط ۲۴ سالشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنس دلت از چیه خداییش عزیز دلم😄 یه کم رحم کن بهش دلداری بدی به جای اینکه انرژی منفی بدی

بنظر منم این کاربر توهم داره 

یه دفعه میگ تو مدرسه بهم سوزن زدن یدفه میگه رابطه 

بعد تازه آزمایش نداده همینجوری ترسیده 

این قضیه سوزن و آمپول ایدزی هم چند وقت پیش تو شبکه های اجتماعی وایرال شده ک تو ایران سوزن میزنن ولی خبرش برا چند سال پیش اروپا بوده 😐

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

وا چته بابا انگار الان عزراییل رو میلینی خب منم مریضم بشدتم لاغر شدم خودمم فک میکنم این مریضی میکشتم ...

خدا سلامتی بهش بده وای من از مرگ میترسم من جونم اخه اخه چرا باید بمیرم 🥲

آنقدر سریع هم از پا نمیفتیخودتو ننداز ورزش کن امید داشته باشعمر دست خداست وقت باقی مونده ات رو درست ...

دیگ خاهرم ورزش رو چیکار دارم یا برای تلاش کردن ایندم چیکار دارم وقتی میخام برم زیر خاک 😭😭😭قبر خریدم بهتون ادرس میدم بیاید سرخاکم تاریخمم میزنن کی مردم