2777
2789
زهرااسم های مذهبی عوض نمیشه با مذهبی جایگزین کن

چرا عوض میشه همین پارسال  یکی از آشنای نزدیکمون اسمش زینب بود یلدا عوض کرد 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

اسمتون خیلی زیباست که 

چه جوری میخواین؟

عبری عربی فارسی ؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طهورا

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

با سلام و احترام

البته که خواسته شماست و اسم شماست !!!

شما سال‌های به این اسم خطاب شدین الان میخواین عوض کنین شما با اسم خودتون کنار نیامدین چطور میتونین از بقیه توقع داشته باشین شما رو با اسم جدیدتون صداتون کنن؟؟؟

منم با این مشکل درگیرم البته برا اسم پسرم،اسمش شهاب است و من دوست ندارم یوقتایی خودم اسمی که براش در نظر داشتم رو صدا میزنم اما باور کن بچه هفت ماهه به شهاب واکنش نشون میده اما به اسامی دیگه هیچ واکنشی نشون نمیده

وای اره

بعد خب من الان چندین یاله صداش میژنم سکینه بهش میگی سکینه چنان ... دادا من نمیتونم تو چن وقت کلا اون و پاک کنم از ذهنم  بگم ساراا بهشون بر هم میخوره 😂💔 نتیجه گرفتم خاله ی خالی بگم😂🥲

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

بعد خب من الان چندین یاله صداش میژنم سکینه بهش میگی سکینه چنان ... دادا من نمیتونم تو چن وقت کلا اون ...

سارا اصلا خوب نیسس

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
مرسی🖤۱۴

🫂🤍

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

با سلام و احترامالبته که خواسته شماست و اسم شماست !!!شما سال‌های به این اسم خطاب شدین الان میخواین ع ...

انتخاب کردید تموم شده شهاب هست یا نیست تمومه .

هویت بچرو خراب نکنید شهاب شهابه 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

سارا اصلا خوب نیسس

نه دیگه اینطور هم نیست همین الان می‌ریزند سرت ولی خب...