2777
2789
عنوان

لطفا اگه تجربه از شیر گرفتن بچه رو دارید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا یکی از کسایی که باهاش حرف زدم هم همین رو گفت که از تایم و دفعات شیر خوردنش کم کنم سعی میکنم ول ...

باید سرگرمش کنی موقعی که میخوای شیر ندی ، با بازی ، بیرون رفتن خوراکی خوردن و.. باید یه جایگزینی داشته باشه که شیرش رو نخواد

وای😂😂😂 خیلی خوب بود. دخترم اصلا رضایت نمیده که بخوام حتی کم کنم شیرش رو مدام باید شیر بخوره میگم ...

نباید بگی نه. هر وقت اومد سمتت ، حواسش رو با ی چیزی پرت کن. مثلا به ی خوراکی دعوتش کم یا به ی بازی هیجانی

باید سرگرمش کنی موقعی که میخوای شیر ندی ، با بازی ، بیرون رفتن خوراکی خوردن و.. باید یه جایگزینی داش ...

اصلا راضی نمیشه میگیره از لباسم به زور هر چی بدم هم گریه میکنه

دیر نمیشه تا دو سالگی آخه خیلی شنیدم میگن دختر تا هجده ماه باید شیر بدی

نهههه.بذار دوسالش کامل بشه خیلی راحت تر میتونی از شیر بگیری.الان اوووج وابستگی اشه .هم برای خودت خیلی سخت میشه هم به اون اسیب میرسه.

من پسرم دوسالگی گرفتم دیگه رسیده بود به روزی دو وعده. همون دو وعده رو گرفتم هم نخواست.خیلی راحت بود.

نهههه.بذار دوسالش کامل بشه خیلی راحت تر میتونی از شیر بگیری.الان اوووج وابستگی اشه .هم برای خودت خیل ...

واقعا خدا کنه اینطور باشه پس یه چند ماه دیگه هم صبر کنم 🤭مرسی از کمکت