بحث با یه عده نفهم های نی نی سایتکه الان تاپیکی ر هم ترکوندن طفلک چیزینگفته بود داشت از همه قومیت ه ...
داشتم تایپ میکردم ترکید تاپیک بعضیا بدجور از ما کوردا کینه دارن😂😂😂 قشنگ عقده ای خالصن به مولا😂😂 ببین مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه جرئت ندارن تو تامیکاشون تگمون کنن تا بشوریمشون 😎😎
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
داشتم تایپ میکردم ترکید تاپیک بعضیا بدجور از ما کوردا کینه دارن😂😂😂 قشنگ عقده ای خالصن به مولا😂😂 ...
دقیقااا خویشگگمم
و این هیچ جرعت بیان کردن این چیزا رو رو در رو ندارن😂😎
گلونی کوردی اصالت کوردی ✅ کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه
من خودم ترکم ولی کردا رو خیلی دوس دارم خیلی خوبین❤️
خوبی از خودتونه عزیزم💜😍
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
دقیقااا خویشگگمم و این هیچ جرعت بیان کردن این چیزا رو رو در رو ندارن😂😎
اونسری یکیشون تاپیک زده بود در موردا کوردا اولش قسممون داده بود کوردا شما حرف نزنین تو تاپیک من ...😂😂😂 قشنگ داشت دروغ نیگفت توهین میکرد والا دروغ چرا منم شستمش😎😎😎