2777
2789
بحث با یه عده نفهم های نی نی سایتکه الان تاپیکی ر هم ترکوندن طفلک چیزی‌نگفته بود داشت از همه قومیت ه ...

داشتم تایپ میکردم ترکید تاپیک بعضیا بدجور از ما کوردا کینه دارن😂😂😂 قشنگ عقده ای خالصن به مولا😂😂 ببین مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه جرئت ندارن تو تامیکاشون تگمون کنن تا بشوریمشون 😎😎

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داشتم تایپ میکردم ترکید تاپیک بعضیا بدجور از ما کوردا کینه دارن😂😂😂 قشنگ عقده ای خالصن به مولا😂😂 ...

من خودم ترکم ولی کردا رو خیلی دوس دارم خیلی خوبین❤️

حزیزم چه اشکالی داره دردامونو بگیم وبراهم دعا کنیم شما که ناراحت میشی میتونی وارد نشی

درد گفتن بیشتر ناراحتی و عذابه...

میتونید تاپیک صلوات شرکت کنید و واس هم دعا کنید...

اون خیلی بهتره...و انرژیع بالایی داره

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

مشاور بردمش ، گفت دوتا پا داری صدتا قرض کن از این آدم دورشو یکی دوتا اختلال نداره کل شخصیتش اختلاله

مشاور مخصوصی داره؟

مثلا زدی مشاور برای رفتار که پیداکردی.

چون منم یکیو میشناسم میتوام ببرم

داشتم تایپ میکردم ترکید تاپیک بعضیا بدجور از ما کوردا کینه دارن😂😂😂 قشنگ عقده ای خالصن به مولا😂😂 ...

دقیقااا خویشگگمم 

و این هیچ جرعت بیان کردن این چیزا رو رو در رو ندارن😂😎

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

من خودم ترکم ولی کردا رو خیلی دوس دارم خیلی خوبین❤️

خوبی از خودتونه عزیزم💜😍

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

دوست دارم‌لباسای نو داشته باشم‌تو‌مدرسه کت قشنگ بپوشم تو درسمم که خداروشکر عالیم اما دوست ندارم‌گرسن ...

مطمعن باش ی روزی ب همه اینایی ک گفتی میرسی اگر دست از تلاش برنداری قول میدم بهت

دقیقااا خویشگگمم و این هیچ جرعت بیان کردن این چیزا رو رو در رو ندارن😂😎

اونسری یکیشون تاپیک زده بود در موردا کوردا اولش قسممون داده بود کوردا شما حرف نزنین تو تاپیک من ...😂😂😂 قشنگ داشت دروغ نیگفت توهین میکرد والا دروغ چرا منم شستمش😎😎😎

میخوام کم کم اقدام کنم برای بارداری کلی حس بد ، کلی فکر ، کلی چیز میاد تو ذهنم حس مسئولیت بزرگیه برا ...

من توام یا تو منییییییی؟؟؟؟؟منم در حال شروع ب اقدامم منتظرم پری شم بعد ک اونم لج کرده باهام