2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بحث با یه عده نفهم های نی نی سایت

که الان تاپیکی ر هم ترکوندن طفلک چیزی‌نگفته بود داشت از همه قومیت ها دفاع میکرد و میگفت کسیو بخاطر یه نفر بد نکنید

آخرش تاپیکش ترکید 

واای خدایا نی نی سایتارو شفا بده

گلونی کوردی اصالت کوردی ✅   کاری به کسی ندارم تا وفتی که بهم توهین نشه و از نی نی یار هم خواهش دارم موقع دعوا این چیزا اول بیینه مقصر کیه و کی شروع کرده بعد تعلیق کنه

میتونید وارد نشید دوست عزیز

وارد که نمیشم ولی تیترش هم اذیت کننده

نمیدونم چرا اصرار به غم و ناراحتیه مردم دارید که گفته بشه و اذیت بشن

حق الناس گردنتونه...چون خیلیا عذاب میکشن

و خیلی زشته...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

عروسم بارداره بزرگترین دغدغه ام سلامتی عروس وتودلیشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

الان حالت تهوع دارم  دلدرد دارم باید پری شم نشدم . ازطرفی نمیخام بشم  قیافمم عین جنازه شده رنگم زرررد 

خدایا چی میشع باردار باشم حوصله اقدام وانتظار روندارم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

هفته آینده ۴ تا تحویل پروزه دادم 

مامانم سلامتیشو بدست بیار 

کار پیدا کنم 

جهیزیه بخرم زودتر برم سر خونه زندگیم 

تنبلی تخمدانم رو درمان کنم 

همزمان ذهنم درگیر همه اینا هست 

بعد میگم چرا همیشه از نظر روحی خستم

اوهوم....حتی عنوانش باعث میشه مغزت بچرخه یچی پیدا کنه

همون دیگه...حتی وقتی طرف بهش فکر میکنه عذابه چه برسه بنده خدا بنویسه...اشک تو چشماش جمع میشه و بیشتر اذیت میشه

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷

وارد که نمیشم ولی تیترش هم اذیت کنندهنمیدونم چرا اصرار به غم و ناراحتیه مردم دارید که گفته بشه و اذی ...

حزیزم چه اشکالی داره دردامونو بگیم وبراهم دعا کنیم 

شما که ناراحت میشی میتونی وارد نشی

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
وارد که نمیشم ولی تیترش هم اذیت کنندهنمیدونم چرا اصرار به غم و ناراحتیه مردم دارید که گفته بشه و اذی ...

چقد راحت هر حرفیو میزنید متاسفم برای طرز فکرتون بی زحمت خارج شو از تاپیک .درد دل هم نمیشه کرد از دست اینجور ادما

دوست دارم‌لباسای نو داشته باشم‌تو‌مدرسه کت قشنگ بپوشم تو درسمم که خداروشکر عالیم اما دوست ندارم‌گرسنه برگ‌مدرسه دوست دارم منم تو زنگ تفریح مثل دوستام‌تغذیه داشته‌ باشم و سال بعدم‌که کنکور دادم خدا کمکم کنه بتونم از این روستا برم شهر و درسمو بخونم برم سر کار و به مامانمم کمک کنم و خلاصه آیندم خیلی برام مهمه نمیخوام مثل الان باشم بابامم بره سر کار و اینقدر مارو گرسنگی و بد بختی نده 

‌‌‌‌