2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 324 پست

الان ما بگیم همشون بد هستن یا نیستن چه دردی از شما دوا میکنه

عزیزم الان‌شوهرته ، خواستگارت نیست، بشین جا این‌حرف ها  راه ی پیدا کن رابطتتون بهتر بشه.

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
شما لر هستی عزیزم؟اینقدر با قاطعیت راجبشون حرف میزنیپدر من لر هست دامادمون هست که زن دارن اینقدر طرف ...

نه فقط خودت و بابات و...لر هستین🤭

لر بودن خیلی عجیب غریبه؟قهرمانی المپیک که نیست.۱۰ میلیون آدم هم تو ایران لرن.

لر هستم و با قاطعیت میگم که اکثر مردهای لر حرف حرف خودشونه و اینقدری که به خواهر و برادر و والدینشون وابسته ن به زنهاشون نیستن.البته لر فرنگیها از این قاعده تا حدودی مستثنی هستن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا اصلا اهمیت نده فقط بخند و رد شو ....لباس ما هویت ناست بفصیا هم با زر زدن اضافی نمیتونن هیچ ...

بژی دڵەکەم

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
نه فقط خودت و بابات و...لر هستین🤭لر بودن خیلی عجیب غریبه؟قهرمانی المپیک که نیست.۱۰ میلیون آدم هم تو ...

این چه طرز حرف زدنه😐🤦‍♀️شما بجا اینکه تعریف و تمجید از لر کنی تخریب میکنی همین باعث شده بقیه به لرا دیدگاه خوبی نداشته باشن 

مگه من گفتم عجیب غریبه یا یه دستاورد عالیه؟

وابسته یا غیر وابسته بستگی شخصیت طرف داره و خانواده ای که اونو بزرگ کردن نه لر بودن 

سلاطین اعتراض اومدین دوباره؟؟🤭🤭

ببین تورو یادم نرفته اونسری یه جوابی بهت دادم رفتی پشت سرت رو هم نگاه نکردی ....رو من هم ریپ نزن حوصله بحث با ادم بیخود رو ندارم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چن دیقه پیشاینستا بودم یکی پست کرده بود مشاها گلونی میبندین اصالت پیدا کنین ما لریم گلونی برا ماست،ی ...

عزیزم راجب گلونی بحث هست بین کورد و لر و لک من هیچ حرفی نمی‌زنم چون از قدیم اینا خیلی بهم نزدیک بودن و میشه که با پوشش مشترک داشته باشن 

ولی این قشقایی که میگی من هیچ حرفی نمی‌زنم و می‌سپارم به خودت برو ببین و بخون اگه سوالی داشتی یا چیزی خواستی من کمکت می‌کنم مثلا میگم فلان کتاب تاریخی رو بخون که متوجه بشی این لباس اصالت کاملا لری داره و دلیل اینکه قشقایی‌ها هم میپوشن چیه 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

منم خودم واقعا کوردارو دوست دارمقومیت مهم نیست عزیزم مهم اینه شعور داشته باشیم

اره والله. الان خود استاتر شیرازیه اون بالاتر هم گفتم دختر عموم عروس شیرازی هاست خدا شاهده شوهرش کل دندون های فک بالاش شکسته هر بار میاد سر بزنه زیر چشمش کبوده. این دلیل نمیشه من به خودم اجازه بدم به شیرازی ها توهین کنم چون میدونم هر جایی خوب و بد داره

این چه طرز حرف زدنه😐🤦‍♀️شما بجا اینکه تعریف و تمجید از لر کنی تخریب میکنی همین باعث شده بقیه به لر ...

قربونت برم من تخریب نکردم.آقا اینجوری ان لرهای اصیل.بیام الکی فیلم بازی کنم

ترکها و کردها وعربها هم همینن کلا اقوام خانواده پرستن.سر جنگ که نداریم با هم.الان شوهر خودمن اصلا جرات نداره کسی بگه مامانت فکر میکنه مامانش خداست نعوذبالله میگه هر کی هر بدی از مامانم میگه دروغ میگه.در مورد برادرش همینطور و خواهربزرگش همینطور هر لر دیگه ای هم که دیدم همین بوده حتی باکلاسترینشون