2777
2789
عنوان

شوهرم لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 7340 بازدید | 324 پست

عزیزم من از تاپیکت میرم فکر کنم نظرات رو دیدی و متوجه شدی ربطی به لر بودن نداره 

لر دسته کم توی چهار استان زندگی می‌کنه میدونی چقدر شهر چقدر روستا توی هر استان هست و فرهنگ هر جا با جای دیگه فرق می‌کنه 

مشکل از خانواده و تربیت شوهرتونه نه ما 

شیدا 🤍🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما خودت کدوم قومیت هستی؟ همه رو انداختی به جون هم😑

والا من رفتم بچمو خابوندم تاپیکم صفحه سوم بود چ میدونستم اینهمه جلو میره 😄حتی نخوندم چی نوشتن و سر چی ب جون هم افتادن من شیرازی هستم فارس

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل شوهرت مربوط به تربیت خونوادگیه تو ایل و تبارش دنبال مقصر نگرد

برادرش اینجور نیست این بابای منو در اورده ولی خواهراش هم خیلی منو اذیت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برادرش اینجور نیست این بابای منو در اورده ولی خواهراش هم خیلی منو اذیت میکنن

خب عزیزم پس قبول داری مشکل فقط خودشه؟میدونی چقد لر ها و  بقیه قومیت ها بهم توهین کردن؟ ببرش مشاوره یا تو خلوت باهاش حرف بزن کم کم سعی کن درستش کنی 

خب عزیزم پس قبول داری مشکل فقط خودشه؟میدونی چقد لر ها و بقیه قومیت ها بهم توهین کردن؟ ببرش مشاوره ی ...

من تو زندگی خصوصی شوهرش خبر ندارم چون با اون زندگی نمیکنم از نظر سلام و احوال پرسی و اینجور چیزا میگم تا حالا ازش بدی ندیدم اما نمیدونم اخلاق شوهرم ب کی رفته ابجیاش میگن ب مامان باباش رفته ولی باز هم نمیبینم مامانش این رفتارا رو بکنه نمیدونم والا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا

چن دیقه پیشاینستا بودم یکی پست کرده بود مشاها گلونی میبندین اصالت پیدا کنین ما لریم گلونی برا ماست،یکی نیست بگه اخه نامسلمون میلیون ها کورد سوریه عراق ترکیه میان تقلید میکنن؟اصلا میدونی ما به گلونی میگیم هوری؟همین قدر اصیل

رفتم پستای دیگشم دیدم دیدم بابا این کارش اینه،به لباس قشقایی،به ترک،به بقیه مردم توهین میکنه ،میگه ما خوبیم بقیه پیفن،یه مشت حوزده بی اطلاعاتم کف میزنن براش 

اینا مشخص از یه جایی پول میگیرن

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
زن دوست که همه هستن ولی لرا کلا خانواده هاشونو بیشتر دوستت دارن زن تا وقتی با خانواده شون خوبه باهاش ...

شما لر هستی عزیزم؟اینقدر با قاطعیت راجبشون حرف میزنی

پدر من لر هست دامادمون هست که زن دارن اینقدر طرف خانومشون هستن طرف مادر نیستن حالا یه نفر بد بوده یه همه ربط ندین خدایی

من تو زندگی خصوصی شوهرش خبر ندارم چون با اون زندگی نمیکنم از نظر سلام و احوال پرسی و اینجور چیزا میگ ...

عزیزم یعنی تو شیراز خودتون همه با خانم هاشون خوبن؟ هیچ مشکلی نیست؟ من دختر عموم عروس شیرازی هاست دندون تو دهنش نذاشته همه رو شکونده الان درسته بیام بگم همه ی شیرازی ها زن هاشونو کتک میزنن؟ خب همه جا خوب و بد داره نمیشه با قطعیت گفت فلان قوم این ویژگی رو دارن

چن دیقه پیشاینستا بودم یکی پست کرده بود مشاها گلونی میبندین اصالت پیدا کنین ما لریم گلونی برا ماست،ی ...

اره بابا اصلا اهمیت نده فقط بخند و رد شو ....لباس ما هویت ناست بفصیا هم با زر زدن اضافی نمیتونن هیچ غلطی بکنن بژی کورد و کوردستان 🥰

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••