یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من لرم و همه ی واقعیتو درباره لرا گفتمکردا هم اره اتفاقا تعصبی ان و برا زن ارزش قایل نیستن و هرکاری ...
هووووف همین امثال شما نسنحیده در مورد قومیتها میحرفن و باعث کینه میشن،عزیزم شما همه کوردا رو امتحان کردی؟؟این حرفای کلیشه ای طوطی وار معلوم الحالی چیه؟
خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ
افرین عزیزم تموم مرد های کورد تو امتحان کردی؟؟؟ من کوردمم این حرف خانوم تو تایید نمیکنم ...احترامی ک ...
ینی چی امتحان کردی؟🤐
خب چیزایی هست که ادم میشنوه و میبینه.
من یه نفر توی اینستا باهاش دوس شدم کرد بودن ولی روستاهاش،شوهرش با یه بچه گذاشته بودش توی ی اتاق پایین حیاط و رفته بود سرش هوو اورده بود.میگفت همه ی زنامون اینجوری بدبختن
اره الان ترکای عزیز بیان ببینن ما لر و کردا چقد مهربون و ساده ایم،از خودمون ایراد میگیریم تازه آبو ت ...
بین عزیزم من اصلا قصد توهین به لرا رو ندارم خودم لر خوب کم ندیدم و اگر موجب ناراحتی شما شدم از ته قلبم از شما معذرت خواهی میکنم❤❤🥰🥰🥰🥰
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
ینی چی امتحان کردی؟🤐خب چیزایی هست که ادم میشنوه و میبینه.من یه نفر توی اینستا باهاش دوس شدم کرد بود ...
ولا به خدا اولین باره همچین چیزی میشنوم ....ما اصلا همچین چیزی نداریم
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
چرا اتفاقا من شنیدم مهریه سنگین دارن شاید ادمای خوبش به تور کاربرا نخوردهمن دیدم افرادی ک با لرا وصل ...
دقیقا عمه من دوتا عروس داره یکیشون دختر عمه دیگم یکی یه خانم بوشهری ..خانم بوشهری رو واقعا خیلی دوست داریم با اینکه هر دو خیلی خوبن اصلا جهاز هم با خودش نیاورد خونه کامل جهیزیه کامل عمم تهیه کرد ماه پیش هم براشون ماشین صفر خرید ..البته آدم بد هم هست که خون بقیه رو توی شیشه میکنن واقعا ربطی به قوم نداره هر قومی توی سه چهار استان هستند
چرا اتفاقا من شنیدم مهریه سنگین دارن شاید ادمای خوبش به تور کاربرا نخوردهمن دیدم افرادی ک با لرا وصل ...
داماد ما لر ازناو .بت جنگ بهم خوردن مراسم ۱۱۴ تا مهر کردن میگفتن ۱۴ تا .بازیچه کس رفت وآمد نمی کنه میگه ما فامیل زن فامیل نمبدونیم .بشدت بدبین وشکاک بعد ۱۵ سال تازه یکم آدم شده .مادر وخواهراشم از کله صبح فکر دعانویس ان تااخرشب .درکل همه جا خوب وبد هست ولی شانس ما این بود