خواهش میکنمولی شما انداختی رو زبونِ بقیه به من میگن همه ی کردا رو امتحان کردی؟این چه طرز حرف زدنه اخ ...
خوب عزیزم یه جوری با قاطعیت میگی که حرفم....
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
شما مثل این که عادت دارید تو همه تاپیکا درباره لرا بد بگید واقعا نمیفهمچرا اینقدر سطحی نگر هستید این ...
عزیزم خدا شاهده از ته قلبم لر هارو دوست دارم و ما خودمون عروس لر هم داریم خیلیییی با هم خوب هستیم ...اما من اون چیزی که دیدم رو بیان میکنم ...درضمن آونا به ما توهین میکنن شما انتظار داری بشینم فقط نگاه کنم؟
Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره" Suga: آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره! لینکِ ناشناس : https://daigo.ir/secret/1727265412
ینی چی امتحان کردی؟🤐خب چیزایی هست که ادم میشنوه و میبینه.من یه نفر توی اینستا باهاش دوس شدم کرد بود ...
شما هم باور کردی؟ واقعا از خودت نپرسیدی همچین چیزی چطور ممکنه؟ مرد های کرد خیلی رو زن حساسن اما نه اون طور که شما فکر میکنی. حساسن که آب تو دلشون تکون نخوره حساسن به زنشون بد نگذره حساسن نکنه زنم چیزی بخواد نتونم براش بخرم. من 3تا زن داداش دارم که مثل ملکه باهاشون رفتار میشه خواهرام همشون شاغل و... اگه همه زندانی بودن و بدبخت که سنگ رو سنگ بند نمیشد گاهی آدم باید به عقل خودش رجوع کنه
شما مثل این که عادت دارید تو همه تاپیکا درباره لرا بد بگید واقعا نمیفهمچرا اینقدر سطحی نگر هستید این ...
پس ندیدی کامنت هم تباراتو عزیزم،چن تا بچه مچه ،البته نه به کوردا فقط به شمالی و شیرازی وکل ایران توهین میکنن متسفانه،،خیلی دارن باعث بدنشون دادن لرا میشن،درصورتی که من دوست لر دارم مااهه
خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ