متاسفانه یکی نی نی سایت یکی اینستا تلاش میکنن بین اقوام تفرقه بندازن و چقدر ساده بقیه که تن به نقشه ...
دقیقا همه ایران سرای من است !
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من لرم و همه ی واقعیتو درباره لرا گفتمکردا هم اره اتفاقا تعصبی ان و برا زن ارزش قایل نیستن و هرکاری ...
افرین عزیزم تموم مرد های کورد تو امتحان کردی؟؟؟ من کوردمم این حرف خانوم تو تایید نمیکنم ...احترامی که نا میزاریم به خانونا هیچ بنی بشری نمیزاره
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
نه عزیزم.ی شهر که هم ترک داره هم لر هم کرد.اسمشو بگم بی اذبی میشه.بیشترشون هم تومحله پل مدیریت تهرا ...
نمیدونم دیگه بخدا ما اینجور نیستیم ما بیرون خونه یه آقا از فامیل های دور هم میبینیم دست میدیم سلام و احوال پرسی میکنیم اصلا مردامون بددل نیستن .. من حتی با پسرعمو ها بابام هم روبوسی میکنم جلوشون لباس راحتی میپوشم داخل عروسی کنار هم میرقصیم واقعا تصور بعضی ها از بقیه قومها یچیز وحشتناکه